Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loap

Facet 29 lat bez doswiadczenia w seksie to cipa nie facet ????

Polecane posty

Gość Loap

Niedługo skończe 29 lat i przez swoją nieśmiałość mam jak do tej pory niewielkie (nikłe wrecz) doswiadczenie erotyczne (choć prawiczkiem juz nie jestem).Niedawno na jakimś spotkaniu towarzyskim kobiety powiedziały ze taki facet to cyt. "cipa nie facet".Że w tym wieku powinien juz wiedziec jak zaspokoić partnerkę.Oczywiscie do niczego sie nie przyznałem ale dało mi to do myślenia o oczekiwaniach erotycznych kobiet od faceta w moim wieku. Czy miały rację ??

Nie martw się:) kobiety czasami tak tylko mówią pół żartem pół serio.\\ Nie jest ważne to ile miałes partnerek... raczej wazne jest to jaki jesteś. Sex to nie zawody :) nie liczy się ilość tylko jakość. A partnerke jeśli tylko bedziesz chciał-będziesz potrafił zaspokoić. Czasami Ci faceci majacy mniej partnerek są wspaniałymi kochankami właśnie dlatego,że sie starają w łóżku. Taki co zmienia kobiety jak rękawiczki czasami jest tak w siebie zapatrzony i przeświadczony w tym jakim to jest ogierem bo miał tyle lasek,że skupia się wyłącznie na sobie. Nie martw się jesteś chłopem- nie cipą:) pozdrawiam

Twoje doświadczenie będzie mialo znaczenie tylko dla przypadkowej znajomej, ktora będzie od Ciebie oczekiwała tylko biegłości w tych sprawach. Gdy poznasz tą właściwa, pokochasz i zostaniesz pokochany jakiekolwiek doświadczenie czy też jego brak nie będzie miało znaczenia. W końcu praktyka czyni mistrzem :)

Gość _______________
Ja myślę, że takiego faceta kobieta może dużo nauczyć i być z niego baaardzo zadowolana :)

Gość malla mee
Sama tez czesto pie.prze takie bzdury w wesolym towarzystwie, a tak naprawde to przeciez nie jestem z kims dla seksu, poza tym ilosc kochanek nie rowna sie byciu dobrym kochanekiem, wiec nic sie nie martw :) Tak naprawde jestesmy bardziej wyrozumiale w tych sprawach ;) PS. Bylam kiedys z facetem, ktory stracil "dziewictwo" w wieku 26 lat, byl swietnym kochankiem! Bylam tez z takimi co to zaliczaja wszystkie po kolei, i byli do bani, podymac, spuscic sie i isc spac (przepraszam za wulgarnosc).

Gość odpowiadam powaznie
popieram przemowczynie :) moim najlepszym jak dotad kochankiem byl facet, ktory stracil dziewictwo w wieku gdzies 27-8 lat (ze mna ;) ). a mam duza skale porownawcza.

Gość zazdroscic
faceci wiecznie szukaja dziewic....a ja prawiczka

Gość nie liczy sie ilosc
...tylko jakosc prosze Pana ;)

Gość bagiennka
upoluj jakąś osiemnastkę, dla niej nie będziesz cipą ale bogiem nieomal ...

Gość tak se pisze
słuchaj... z seksem jest jak ze sportem lub jakąś dziedziną sztuki, tu trzeba mieć i wiedzę (szybko można uzupełnić w necie), i talent jeden facet będzie miał trzysta partnerek w ciągu dziesięciu lat i będzie mało interesującym kochankiem, niczego się nie nauczy, a inny już za pierwszym razem będzie całkiem całkiem a co do dziewczyn... heh, różnimy się gustami

Gość woalka25
I miały rację !!!!!Pewnie jestes nieśmiałą i mało przystojną przysłowiową ciotą.Jak dla mnie jestes po prostu dziwny.W tym wieku nie miec doświadczenia w seksie.Kuźwa , co za gość ....

Gość do woalka
Oczywiscie o wartosci faceta swiadczy ilosc zaliczonych panienek, no nie? W takim razie zycze powodzenia w doborze mezczyzn!

E tam. Sranie w banie. Wiecej szacunku mam dla faceta niedoswiadczonego niz dla kogos, kto co tydzien zmienia panienki. Dziewczyny juz wyzej pisaly - nie ilosc a jakosc sie liczy. Nie przejmuj sie gadaniem kolezanek. Poglady wyrazane w grupie czesto bardzo sie roznia od indywidualnych pogladow poszczegolnych osob.

Gość do woalka25
jasne! wpedzaj dalej facetow w kompleksy! potem zaczniesz sfrustrowane topici o tresci "czy go nie podniecam bo mu na mnie nie staje", tak tak, prosze pani, takie sa potem tego efekty.

Gość woalka25
Nie chce wpedzac nikogo w komplexy ale czy nie uwazacie że facet który w wieku 29 lat nie ma pojecia o seksie to jakies dziwne "zjawisko" i jakoś tam o nim swiadczy chocby o jego niezaradności zyciowej czy zakompleksieniu Ja nie lubie takich mężczyzn

Gość do woalka25 i innych
niekoniecznie, on sam napisal ze prawiczkiem nie jest. Ja tez mialam wielu mezczyzn, mieli mniej lub wiecej kobiet (skala porownawcza w tym przypadku wiec jest) i jak narazie pobil ich wszystkich ten, ktory mial ich zaledwie kilka ;) Mysle ze w tych sprawach liczy sie wyobraźnia. Sexu nie da sie nauczyc, albo trafimy (mamy to szczescie trafic) na kogos z kim sex to jakas obezwladniajaca wrecz "magia", albo meczymy sie z akrobatami ;( i wciaz czujemy ze to jednak nie jest To o co nam chodzilo ;(

Gość xa asdf
przynajmniej nie zarazi jakim swinstwem... :)

Gość ona29l
Osobiscie wolałabym takiego faceta niż jakiegos dupcyngiela,który za przeproszeniem pieprzy co tylko mu sie nawinie.

tez wolalabym faceta ktory mial malo partnerek niz takiego pospolitego ruchacza..wiec facet nie przejmuj sie...najmniej doswiadczeni sa najbardziej doswiadczeni!!

Gość troche w tym racji jest
jJ mialam zaczatek zwiazku z 39 letnim facetem....widac ze bez doswiadczenia powiedzial mi tez miedzy wierszami, ze nie ma dosw. z kobietami, byl tragiczny, zerwalam znajomosc, bo nie wyobrazam sobie zwiazku bez seksu i dobrego zblizenia ... Calujac sie ze mna poruszal noga ze zdenerwowania ..calowal tragicznie, glaskal mnie po wlosach jak dziecko, ja chce namietnosci a nie glaskania .... Poza tym zero zmyslowosci ... raczej mechanicznosc, musialabym go uczyc krok po kroku Nie chodzi o brak doswiadczenia tylko o zmyslowosc... o to jaki jestes, musisz byc czuly, ale dosc pewny siebie ... proponuje dyskoteki i wprawianie sie z dotykaniem itd. Facet ma byc dobrym kochankiem i tyle

Gość czas płynie
Do "Trochę w tym racji jest": To że Tobie się nie chciało faceta "uczyć" nie oznacza że nie mógłby być "dobrym" kochankiem. Może pomyśl, że to Ty byłaś kiepską "nauczycielką" ?....;) Kobiecie jeśli bedzie zależało na takim facecie, to będzie miała cierpliwość dla niego i poczeka aż z czasem się "wyrobi".

Gość Rotmiszcz Cipensja
To nie tylko cipa ale rowniez cienias nie facet.

Gość No rzeczywiście czasami
to może być zaleta, tu dołożę swoje 3 grosze do poprzednich historii, też kiedyś tak myślałam, dopóki nie pozbawiłam dziewictwa pewnego 25-latka, który szybko pobił wszystkich innych na głowę i nadal jest niezrównany, a skalę porównawczą też mam niczego sobie :) niedoświadczeni faceci mają taki plus, że można z nich uczynić świetnych kochanków, więc głowa do góry, pewnie jakaś kobieta to kiedyś doceni :)

A na co ci doświadcynie? To proste je. Dupom rusać nie łumis? :classic_cool:

Gość zbytdobryzebygokochac
Nie bierz tego do siebie, kobiety gorsze rzeczy gadaja tylko po to zeby faceta splawic, jak jestes slabym facetem to w to uwierzysz, a jak znasz swoja wartosc to olejesz to.