Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt

DO TYCH CO ODTSWIŁY JAKIS CZAS TEMU PIGUŁKI........

Polecane posty

Gość pyt

Wiadomo, ze pierwszy okres po odstwieniu pigułek moze sie spóźnić. Po jakim czasie okres wraca do normy? Która u was miesiączka była juz "terminowa"??

Gość misiaczka___
jak bralam to scierwo diane 35 to dostalam okres w grudniu,wywolalam go sztucznie duphastonem(luteina),dodam iz tablrtki skonczylam brac w sierpniu. diane 35 to koszmar,ostrzegam....

Nie ma reguły. U mnie branie 3lata bez przerwy i pierwszy okres po odstawieniu przyszedł idealnie po 28dniach. Kolejne dwa po 30, a dopiero czwarty z kolei po dwóch miesiącach-jak stwierdził lekarz dopiero wtedy mój organizm zaczął dochodzić do siebie po braniu. Ważne jest to, czy okresy przed braniem były regularne i ile brało się tabletki!

Gość pyt
U mnie okresy były regularne przed braniem. Teraz biore tabletki juz ponad dwa lata. Nosze sie z zamiarem rzucenia pigułek (seks mam zaledwie raz na 3 tygodnie. To co mnie przy nich trzyma to strach przed opóźnieniami w miesiączce, ktora jak sie opóźnia moze w kazdej chwili nadejsc... a nie usmiecha mi sie chodzic ciągle z podpaską. Poza tym słyszałam ze wzrasta bardzo płodność i łatwo mozna zajść w ciąze... i tak faszeruje sie tymi tabletkami:(