Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zupki typu Knorr

Polecane posty

Gość przyswajalnia_wiedzy_zycia
Nick: Klikacz Dziekuje za konkret informacje....sama sie zastanawialam ale przeczytalam sklad chemiczno-biologiczny i mozna rzec ze wiele skladników ma zwiazek z naturalnymi ,dodatkami, które pochodza z warzyw,owoców,ryb,mleka,soi,orzechów,drozdzy itp. lecz jest tez kwestia malego ale szkodliwego konserwanta odpowiedzialnego za przedluzenie przydatnosci takiej zupki na dlugi okres ale o tym juz w tvn nie chca mówic?Czyzby koncern knorr i inne wyslawione firmy zaplacily za reklamowanie ,,100% czystej biologicznie zdrowej zywnosci?,,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sakdjhbv
>/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sakdjhbv
z umiarem mozna, przeciez teraz wszystko jest niezdrowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
moim skromnym zdaniem jak już jeść zupy to kupić sobie mrożoną mieszankę do zupy i ugotować na rosołku knorr. Bo wtedy jecie warzywa, a nie samą chemię...a głupie jest wierzenie, że w gorącym kubku są warzywa, bo ta nie jest...to jest sama mąka, glutaminian sodu i inne świństwa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość beaciaaa
na rosolku knorr tez chemia, a nie lepiej na piersi z kurczakaa czy innego chudego mięsa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja podałam taki przepis dla osób, które ograniczają kalorie do minimum...oczywiście, że lepiej na chudym mięsku zrobić, bo to zdrowsze i naturalne...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×