Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judaig

jak spędzacie długi wekend

Polecane posty

Ja wezme się za pranie sprzątanie odiwedze znajomych troche na komputerze i oczywiscie TV a Wy????????

Gość roweromaniaczka
czesciowo bedzie naukowo :o

Gość anulka zabulka
browiec w lodówce + kafe= baaaardzo dany dlugi weekend ( opcja zamiast zajebistego pytonga co daje czadu) :-)

anulka ale okreslenie ........pytonga co daje czadu co masz na mysli?

anulka ale okreslenie ........pytonga co daje czadu co masz na mysli?

Gość czkawka dopadla cierpliwą
:);););)

anulka żabulak przyjemnego polowania ja mam swojego osobistego więc nie poluje i nie interesuja mnie tereny łowieckie ale Tobie zycze udanych łowo zresztą czy kobieta to mysliwy jak świat stary i ja stara nic mi o tym nie wiadomo . Ja jestem typem typowej matki polki dom dzieci i on mój jeden czuły troskliwy kochający więcej mi do szczęścia nie potrzeba. Ale wrocmy do tematu chwalcie sie moi mili co robicie w wekend

Gość obudż się KAFETERIO
;);););)

ide realizowac punkty po kolei tylko pogoda nawalila i z praniem jest kłopot nie ma jak suszyć ale zabieram sie za sprzątanie potem wskocze poczytać

Kurcze deszcz musial akurat padać teraz..paskud jeden.Muszę zmienic plany ale tylko na dzisiaj....wymysliłam sobie ..zaraz ide po farbę pomaluje sufit w łazience,mogę poeksperymentowac z kolorem ...mąż z córą wyjechali:) a jutro z rańca jade do krakowa na resztę weekendu....nawet gdyby żaby leciały z nieba:)nic mi nie popsuje humoru. Pozdrawiam Wszystkich cieplutko!!!!

Gość 786869
Kseniu-------> a dlaczego to bez nawet kropli browara???

Gość elizabeth 02
ksenofaryna---> jak zrobić opis pod postem?

Ja też coś nieciekawie to widzę....gdyby słońce świeciło to co innego....ale przy tej pogodzie.....porażka.....nie mam pomysłu.....

Gość 786869
ksenia- jeszcze tlyko 28dni;) a cierpienie, wierz mi. NIE uszlachetnia;) mgdyby uszlachetnialo to juz bym byla szlachcicem;) :O

NIe martwcie sie kobiety jest przeciez kafeteria zawsze w wolnej chwili mozna wstapic poczytac i przynajmniej poprawić nastrój a oprocz cafe jak zwykle TV i ksiązka

Kseniu skoro nie potrfisz doby normalnie przezyc bez alkoholu to chyba jestes uzalezniona........................to niezbyt pocieszajace:( czy próbowalas to leczyć???????????przeciez zycie z nałogiem to nie życie tylko niewola

Gość 786869
a kto powiedzial,ze ksenia doby bez alkoholu nie potrafi wytrzymac ???:O dopiero zycie bez nalogow jest nuuudne :classic_cool:

Gość 786869
trzeba umiec sobie wybgrac odpowiednie nalogi :classic_cool: ;)

A ja sobie będę spędzać długi weekend w następujący sposób: Po pierwsze KONIEC z lenistwem;): 1.nauka(niedługo sesja:o 2.KONIECze słodyczami(raz w tygodniu mogę zjeśc coś słodkiego do 500 kcl) 3.posprzatam wreszcie pokój 4.codziennie 2 godz.gimnastyki Po drugie(czas na przyjemności;) 1.ze znajomymi kilka wyskoków na piwo:D 2.zakupy(musze sobie kupić kilka wiosenno-letnich ubranek) 3.NO I OCZYWIŚCIE KAFETERIA:D:D:P;)

Gość a ja bede
pisac prace mgr ble ble oczywiscie nie chce mi sie a pogoda ladna u nas

Gość elvie vel elviątko
ja bede sie uczyla;)