Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

3 problemy w jeden notce odpowiedzD

Polecane posty

Mam takie 3 malutkie problemy .. gdy gole sie pod pachami ... too zawsze zostają mi czarne igiełki .. strasznie mnie to denerwuje ... macie może coś na to ?? byy zgoliło sie wszytsko ... wtydze sie choczić w bluzkach na ramiąćzkachh .. i wogóle ma ktoś jakąś rade na to?? I drugim probleme jest to że moje włosy na głowie oczywiście.. są bardzo sianowate i co zrobić by takie nie były?? i jeszcze jeden problem .. jak prostować włosy .. nigdy nie moge se poradzić z prostowaniem tyłu .. odpwioedzcie:D

heehe pod pachami mam ten sam problem bo mam strasznie grube i ciemne włosy :) pozostaje chyba albo depilator albo wosk albo usuwanie laserowe (po tych pierwszych dwóch zabiegach wrastają mi włoski i jest jeszcze gorzej :O ) włosów nie mam sianowatych więc nie wiem ale podejrzewam że jakaś odżywka lub balsam ? czytałam że podobno super jest fioletowa seria SUNSILKA co do prostowania : ja najpierw uczyłam się z lustrem tzn tak ustawiałam 2 lustra żeby widziec cały tył głowy i tak się nauczyłam że teraz spoko 5 minut i już :) aha ja sobie spinam partiami i zaczynam od warstwy, która jest najbardziej na spodzie, potem wypuszczam włosy z kolejnej partii itd aż dojde do końca :D

czemu beznadziejny ?? :P dziewczyny pisały że jest ok :D ja tam nie wiem bo tylko szamponu familijnego uzywam i niczego więcej :D

Dzięki teoria za odpowedz... jejku wspułczuje z tymi włosmami.. ale bez jaj tak sie deneruwje że matko jedyna ... gole sie gole .. a zawsze zostają czarne igiełki ... ii normalnie wpadam w szał.. czy ide na jakąś impreze głupio mi podnieść ręke.. a w długim rękawie sie czasem poce jak każdy (chyba) ... a włosy mam strasznie zniszczone .. ii sprubuje tą odżywke co mówisz.. a o tym prostowaniu .. tesh pomyśle.. w końcu musze sie na uczyć .. bo człowieka krew zaleje gdy tu z przodu ładnie z z tyłu powywijane:)

jejku bez kitu wszytskiego trzeba sprubować:) a jak sie wkurze to sie obetne na łyso .. gerda.. jak jush mowiłam do teorii że sprubuje takim sposobemm .. prostowac włosy chodz nieiwem jak to będzie bo jestem jakaś lewa hee:D

a żeby były lepsze i dłużej się trzymały używam żelu a różowym opakowaniu też z lorela na gorąco:)