Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaDUŻA

WPISZ, CO CIĘ PRZED CHWILĄ, NIEDAWNO...

Polecane posty

Gość takaDUŻA

ZESMUCIŁO:o MNIE KŁÓTNIA Z CHŁOPAKIEM:o

Gość ale o co chodzi.......
jak można w wieku 23lat mieć przegrane zycie??!! przeciez ono sie dopiero zaczęło!

MNIE TEZ CHŁOPAK ZASMUCIŁ,A NAJBARDZIEH TO ZE JUTRO BEDE MUSIAŁA SIE Z NIM ROZSTAC.... EH TYLKO NIE WIEM JAK MU TO POWIEDZIEC....

Gość dama.....
mnie zesmuciło to ze nie ma topiku sprzed roku z godziny 00:00 😭

Gość takajaksa
mgiełka.a ile sie juz starasz o dzidzie

Gość już nie całuj
Nie wiem jak znaleźć taki topik sprzed roku! No nie wiem, bij, zabij. Przeciez cofać się nie będę strona po stronie< pól życie by mi zajęło zanim bym dotarła do zeszłego roku!

a mnie zasmuciła i jednoczesnie zdenerwowała sytuacja w domu i to ze mój kolega sie nie odzywa i go guzik obchodze :(

nawala mi gg wszyscy mysla ze po prostu nie chce mi sie z nimi gadac:o to mnie wkurza

Gość dama.....
już nie całuj.. zdradzić ci sikreta:P

Gość już nie całuj
Nooooooo. Dawaj, ino chybko! :D

Gość dama.....
każde wciśnięcie "następne" h**p://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=4 zmienia sie na h**p://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=4&start=40&nag=0 (chodzi o cyfry przy "start=") a potem na START=80 itd wpisując w pasku jakakolwiek cyfrę większą cofasz się:P rok wstecz w starcie ma h**p://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=4&start=19700&nag=0 manewrując cyframi "suwasz " się gdzie chcesz:P :P

mnie to ze zostalam zaproszona na trzecie wesele w tym roku a nie mam ani faceta ani pracy .... TOTALAN ZALAMKA... tylko siedziec i ryczec

Gość owinek
A mnie nic, bo sie znieczuliłam.

Gość już nie całuj
Ooooo, czyżbyśmy dotarli do czasu sprzed "wielkiego wybuchu", kiedy nic nie istniało, czas nie istniał, materia nie istniała i przestrzeń nie istniała? Jak to było przed big-bangiem, jak to było zanim kafeteria zaczęła istnieć, ach. Nawet myśleć nie chcę, bez kafe świata nie ma, nie było i nie będzie. Ona całym naszym życiem..... Tylko dla niej , dzięki niej i przez nią istniejemy....;) Dobra, czas spać, bo mi rozum pomieszało.

Gość Karinka359
Mnie smuci fakt, iż chłopak mnie zaniedbuje chociaż on tego wcale nie zauważa......

Gość fwe434444
poczytałam topik "jak się pogodzić ze stratą bliskiej osoby" czy jakoś tak i wyłam jak głupia :( :(

Gość mnie
zasmuciło, że zostało mi tylko dwa tygodnie do oddania pracy magisterskiej i muszę teraz siedzieć i pisać:(

Gość ggqwq
pokłóciłam się dziś trochę z chłopakiem, wprawdzie już jesteśmy pogodzeni i jest cacy, ale wciąż przypominają mi się słowa które powiedział mi w gniewie :( i bardzo mnie bolą....

Rozstanie....godzinę temu. To chyba jeszcze długo będzie główny powód mojego smutku

Gość polococt
e tam, jak godzinę temu, to pewnie jutro się pogodzicie, zakładam że dzis sobota, wracaliscie z imprezy, wypiliście coś to wtedy łatwo o kłótnię