Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mi głupio

podszywałam się pod inną....

Polecane posty

Gość jak mi głupio

Mam 23 lata.Spotykam się z chłopakiem od jakiegoś czasu i nie byłam pewna jego uczuć i chciałam go sprawdzić. Podszyłam się pod dziewczynę, a właściwie to wymyśliłam sobie dziewczynę i podałam się za nią i rozmawiałam z nim. O wszystkim. Flirtowaliśmy, powiedział mi na gg rzeczy, o których nie wiedziałam, o mnie też mówił, co gorsza, chyba mu bardzo odpowiada ten wymyślony przeze mnie charakter, bo czasem mu się zdarzy wsponieć o tej dziewczynie z gg... ale najgorsze że ja wiem o tylu rzeczach o których mi jeszcze nie poweidział na żywo. I to mnie męczy. BBoję się że coś palnę niechcący i się wydam, albo że np kiedyś się upiję i mu wszystko powiem... Jest mi tak potwornie głupio

Gość nie musi Ci być głupio
Wszystko możesz zwalić na Kafeterię. Pewnie tu podszywałaś się wiele razy, to skąd mogłaś wiedzieć, że w realnym świecie nie powinno się tego robić :-)

Gość powiem ci jedno...........
nigdy nie przyznawaj się, że się podszyłaś zrobiłaś bardzo głupio

Gość . . .
ja bym się przyznała, popełniłaś błąd, kazdy popełnia sztuka jest umiec sie do niego przyznac

Gość a ja nie...
ja bym sie nie przyznała bo przez taka głupotke moga sie rozejsc a co to juz nie wolno kogos sprawdzic

Gość . . .
skoro to taka głupota to dklaczego miala by sie nie przyznac? gdyby moj facet mnie sprawdzał ale napewno bym go za to nie zostawiła, a ona ma wyrzuty sumienia, wiec chyba na dobre by jej wyszło. Tylko wiesz szkoda ze tego nie przerwałas, bo wiesz o nim to czego moze nie chciał ci mowic albo sie krepował...no nie wiem, obstaje nadal przy szczerosci, bo co to za zwiazek bez szczerosci? Chciałabys zeby on cos przed toba ukrywał??

Gość kdjnunf
spytaj go jako "podszywka" czy udawał kiedyś orgazm kochając się z tobą

nie osadzam twojego zachowania, zawsze jest powod, ze zachowujemy sie tak a nie inaczej...podziwiam jednak, ze tak swietnie grasz role innej dziewczyny, choc zastanawia mnie na ile twoj chlopak zna ciebie \"prawdziwa\", jesli tez sie jeszcze nie zorientowal

Gość MAGDALLENKA
a moze wiedzial, ze to ty i dlatego powiedzial ci o rzeczach o ktorych nie mowil ci osobiscie? moze chce cie sprawdzic? lepiej uwazaj co mowisz, bo jak sie wyda, bedzie wstyd

Gość edyta123456
Ja kiedyś podszywałam sie za mojego męża.I z tego powodu nie mam zadnych wyrzutów :) sumienia.Chciałam zobaczyć z kim i o czym rozmawia na gg.I musze powiedzieć ,ze nawet mi to nieźle wychodziło.

Gość Pikeuś
kiedyś podstawiłam koleżankę, by zadzwoniła do mego chłopaka i umówiła się z nim w knajpie. Zadzwoniła on się chętnie zgodził, spotkanie było na 17 godz. O 11 zadzwoniłam do niego i powiedziałam, ze koniecznie musimy się spotkać o 17 , bo stało się coś waznego. Wiecie co zrobił? Zaczął kręcić, że może wcześniej albo po 21 bo ma jakąś sprawę rodzinną do załatwienia. Powiedziałam ok. o 17 zamiast koleżanki w knajpce pojawiłam się JA...ale miał minę, a jak przepraszał, że to tylko z ciekawości i takie tam dyrdymały. Zerwałam z nim!

Gość edyta123456
Do Pikeus - ale fajnie.Gratuluje.Spodobalo mi sie.Wyobrażam sobie jego minke :) ;)

Gość no dobre dobre
:D Ale te chłopy są beznadziejne. Aż żal się z kimkolwiek wiązać

Gość jak mi głupio
Z upodobaniem układam wieżyczki ze zużytych wykałaczek, przez cały czas dzierżąc w odbycie komplet wiecznych piór Parkera. :classic_cool:

Gość jak mi glupio
uwaga! teraz Wam wyznam . to , ze sie podszywalam to nic - rzecz w tym , ze mam na imie Zdzisiek.

Gość szkoda kasy
nie przejmuj sie! tylko sie nie wygadaja bedzie oki

Gość ja bym sie przyznala
i postarala sie obrocic w zart.Im predzej, tym lepiej Fakt,ze facet sie wkurzy i moze ci przestac ufac.

Gość do podszywacza
Wiesz co. Byłoby to może nawet i dobre ale za krótkie!! Powinno być minimum 10 razy dłuższe. Nie postarałeś się! Kiepścizna. Ćwicz dalej to może kiedyś dojdziesz do kunsztu innych bardziej profesjonalnych podszywów.

Gość do podszywacza
liżę osy :classic_cool:

Gość do podszywacza
słabo, jeszcze słabiej... Tragedia

Gość zaklopotana Zdzisia
biedne osy

Gość do podszywacza
czkam :classic_cool: