Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dietą

waże 70 kg przy 165 cm mam małe cycki i duzy cały ,,dół,,

Polecane posty

Gość załamana dietą

Muszę schudnąć 10 kilo (minimum) do 15 kilo (maksimum). Robie to od kilku lat, widac z jakim efektem....no nie jest tragicznie bo kiedyś ważyłam 95 kilo. Tylko nie wiem jak to zrobić by schodził mi tyłek i uda, a nie góra. Jestem załamana. Byłam na diecie 2 tygodnie (zmiana nawyków zywieniowych - jeden dzień wpadki) zaczełam biegac (ale to była porazka bo waga się zwiększyla 2 kilo wiec przestałam). Nie uznaje jednostronnych diet, gustuje w zmianie stylu życia. Ale chyba moje wielokrotne odchudzania spowodowały, że teraz nic na mnie nie działa. Myslałam o absach na nogi i tyłek. Co jeszzce moge zrobic by tłuszcz schodził mi z dołu????

Gość załamana dietą
i co nikt mi nie doradzi??

Gość dlaczego nikt
mi nie doradzi

Gość V21
ja Ci odpowiem :] po 1 - dieta - absolutne minimum to 1000 kcal. po 2 - ruch - aeroby czyli skananka, rower, właśnie bieganie [napewno nie od tego przybyły Ci te 2 kg.] itp. polecam forum sfd.pl - dużo wskazówek dotyczących dobrze zbilansowanej diety :) Powodzenia!

wlasnie od biegania przybyly te 2 kg- zwykle tak jest przy zwiekszonym wysilku fizycznym, tylko ze akurat to sa \"dobre kilogramy\" i szkoda sie wazyc tak codziennie jesli sie uprawia jakis sport, bo mozna wpasc w depresje.

Gość .motylek.
Witam:) nie załamuj się i nie zniechęcaj. Uwierz mi, że możesz uzyskać wymarzoną figurę, ale na to potrzeba czasu i musisz być systematyczna. Chętnie pomogę Ci wybrać odpowiednie ćwiczenia. Co do diety, to nie radzę stosować 1000 kalorii, bo pewnie nie wytrwasz długo a poza tym potem będzie efekt jo-jo.

Gość kler29
Cześć Załamana! Nie łam się twardym trza być po zatym ja mam manie ważenia się kilka razy dziennie i powiem Ci słońce że wachania wagi mam nawet do 3 kg w jednym dniu. Też czwiczyłam dwa razy po 1,5 g w tygodniu przez trzy miechy starałam się jeść mało i do 18 potem jużnic do tego zero chlebka i co - myślisz że schudłam - raptem kilogram wystarczy dużo pić jednego dnia i odzyskujeżten kilogram ja też jużnie wiem co mam robić ;(

Gość załamana dieta
ja juz jestem u kresu wytrzymałosci. Jutro 1 maja i zaczynam po raz ostatni. waże 71 kg.

Gość marteczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czesc! mam ten sam problem, male piersi i grube nogi i tylek MASAKRA! mam do Ciebie ogromna prosbe, zauwazylam ze napisalas ze planujesz cwiczyc ABS, tez to kiedys mialam ale komp mi sie zrabal i przepadlo i do tej pory nie moge tego sciagnac, bardzo bym Cie prosila o przeslanie, chodzi mi o abs na nogi, bo na brzuch juz mam marteczka18@wp.pl

Gość marteczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bardzo Cie o to prosze, to dla mnie bardzo wazne, nie mam skad tego sciagnac, moze podpowiesz mi?

Gość załamana dieta
nie wiem jak to zrobić, bo przesłałabym chetnie.

Gość V21
ja się nadal upieram, że zbudowanie 2 kg mięśni w 2 tygodnie graniczy z cudem, ale to nieistotne. ćwiczenia ABS to ćwiczenia siłowe (do ściągnięcia z kaazy, eMule itp.), a Tobie potrzebne są aeroby. Polecam np. "The Ultimate Dance Workout'' Deanne Berry - także do ściągnięcia tymi programami.