Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieewczyna17

Uczelenie w strefy intymnej

Polecane posty

Gość dzieewczyna17

objawiające się zaczerwienieniem i pieczeniem. Trzeba do ginekologa czy można do dermatologa po jakąś maść

Gość Angelka6
Polecam laktovaginal 22 zł w aptece bez recepty

zdecydowanie trzeba do lekarza. !!!! i to jak tylko mozesz najszybciej

Gość dzieewczyna17
Ale do dermatologa czy ginekologa

Gość Polunia
Do ginekologa.Przecież cię obejrzy inaczej się nie da. Dermatolog tylko twarz ogląda, a ginekolog no wiesz te"sprawy" kobiece.jeżeli jesteś dziewicą to powiedz mu, żeby cię nie badał w środku. Wystarczy mu jak srom obejrzy to ci coś przepisze.Mogło ci się tak zrobić po kuracji antybiotykowej ale niekoniecznie.

Podmywaj się często rumiankiem-łagodzi takie objawy.Wiem że w Twoim wieku dla Ciebie wizyta u ginekologa jest gorza od wizyty u dentysty ale im wcześniej się na nią zdecydujesz tym szybciej się wyleczysz.Pozdrowionka:)

zaczerwienienie i pieczenie....brzydko mi to pachnie...musisz się udac do ginekologa...on w wyniku badania stwierdzi czy to zapalenie,grzybica czy też po prostu jakaś reakcja uczuleniowa

Gość taka.jedna.
juz mi sie pare razy zdarzylo i przyjemne to nie jest... :/ ja stosuje Clotrimazolum oraz myje sie po kazdym siku albo nawet czesciej fioletem - nadmanganian potasu (chyba tak to sie nazywa fachowo :P) - do kupienia w aptece, drobne krysztalki, ktore rozpuszcza sie w cieplej wodzie i tym myje zaczerwienienia... tylko radze uwazac, bo rece sie po tym robia pomaranczowe... ale pomaga... a jak nie pomaga, to do gina po globulki, pare dni i po krzyku :) pozdro 🌼

moze brakowac ci witaminy b - kup sobie tabletki. deficyt wit B w organizmie powoduje zapalenia blon sluzowych narzadow plciowych, jamy ustnej idt... poza tym polecam tania masc ktora mozesz kupic w aptece...hmmm:) ale jak jej było? clotimozaulum? cos takiego:) pewno przekrecialm niezle te nazwe.... albo, zeby bylo najlatweij idz do lekarza...stany zapalne to cos co sie przytrafia kazdej kobiecie:) ale wiem osobiscie, ze sa strasznie dokuczliwe. nie martw sie