Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczka**__

ŚWIADKOWIE

Polecane posty

Gość marteczka**__

czesc, w czerwcu ide na wesele, bede swiadkowa, czy kogos jeszcze tez spotkal ten zaszczyt?

Gość gru.
masz sie czym chwalic. pewnie jakas strasznie brzydka jestes i zaproponowanie ci swiadkowania to twoja jedyna rozrywka. ale nie ma co sie dziwic, w koncu na wsi to nie ma za duzo do robienia, tylko pzry obrzadku ,ale to syf i smrod-nie ma sie co dziwic ,ze chlopa nie mozesz znalezc

Gość marteczka**__
ale o co ci prymitywie chodzi? po prostu chcialam wymienic doswiadczenia zapytac w czym idziecie itp a ty bucu spadaj stad zal ci dupe sciska to nie moja wina

Gość eve66
cze!! Ja bede swiadkowac u mojej najlepszejszej przyjaciolki w sierpniu :D Wlasnie dlatego weszlam na te forum by cos sie dowiedziec w tym zakresie...

Hej! Ja też będę świadkować i też sie bardzo z tego cieszę.Czy to świadkowa organizuje wieczór panieński? ;-)

Gość eve66
To chyba zalezy od tego w jakich klimatach jestescie. Jedna moja kumpela wogole nie miala wieczoru - nie interesowalo ja to zupelnie , a z koleji innej swiadkowa ( z reszta przyjacolek) urzadzily wieczor panienski. Ja chyba cos pomysle by zorganizowac. Ale jakos tak z tydz czy 2 wczesniej.

ja bede w czerwcu świadkową brata :) jutro ide do krawcowej na przymiarkę. Wieczór panieński....ale jak jestem świadkową brata to mam jemu przygotować kawalerski, czy jak? genarealnie pozdrawiam :)

Gość upupupupupupupuouoih