Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambi x

szukam faceta

Polecane posty

Gość bambi x

szukam mezczyzny o dobrym sercu do 40 lat .sa tacy?JA DO TEJ PORY SPOTYKALAM TYLKO TYCH ZLYCH.

Gość bambi x
ALE JA TAK CALKIEM POWAZNIE.CHCIALABYM POZNAC DOBREGO CZLOWIEKA.TYLKO GDZIEGO SZUKAC???????????????????

Gość bambi x
CO TO ZNACZY ,ZE NIE MIALES?NIE SPOTYKALES SIEZ NIKIM?

Gość bambi x
AJAKIE SA TEGO POWODY?PRZEPRASZAM,ZE SIE TAK WYPYTUJE,ALE TO CIEKAWE,CO PISZESZ.MOZE JESTES NIESMIALY,MOZE UWAZASZ SIE ZA NIEATRAKCYJNEGO?

--> bambi x Ja? Nieatrakcyjny? W życiu! :-) Żartuję, nie jestem aż tak zadufany w sobie. Jestem nieśmiały, a poza tym to nie chcę nigdy mieć dzieci i wątpię, żeby któraś dziewczyna na to się zgodziła.

Gość bambi x
'''''''''''''''''''''NIE MOZNA PRZEGRAC ZYCIA W WIEKU 23 LAT.CO TAKIEGO CI SIE STALO?''''''''''''''''''''''''''''''''

Gość bambi x
ale NUMER.CO CIE TAK PRZERAZA W DZIECIACH?TO,ZE MOZESZ MIEC KLOPOTY Z ICH UTRZYMANIEM CZY COS INNEGO CIE WYSTRASZYLO???????

Gość bambi x
'''''''''''''''''''DO KRZYSIEK 25''''''''''''''''''MYSLE ZE TO NIEMOZLIWE.ZAWSZE JEST NADZIEJA.I JA TO MOWIE,TA KTORA NIE JEST ZBYTNIO OPTYMISTYCZNIE NASTAWIONA

Gość bambi x
UWZIELAM SIE.ALE CZEMU NIE LUBISZ?POMYSL JAK I SLODKI JEST TAKI MALY BOBAS A JAK ZACZNIE DO CIEBIE TATA MOWIC.NIE PRZYJEMNIE ?????????

Gość bambi x
dobra przestawiam sie na male;ale czasem naprawde krzyczec mi sie chce:

--> bambi x Faktycznie się uwzięłaś :-) Jesteś kobietą i dlatego pewnie inaczej zapatrujesz się na te sprawy. Małe dzieci są wstrętne 😡. Tylko się drzeć potrafią :-O

Gość bambi x
kurcze Krzysiek;co ty czlowieku mowisz:25 lat to piekny wiek:Jak nie masz przyjaciol;to widac;ze nie saciebie warci;albo cie nie rozumieja.mozeszznalezc ich tez w necie .nie?

Gość bambi x
''''''''''''''do JA TEZ.............'''''''''''''''na pewno przesadzasz,jakbys mial swoje to bys zmienil zdanie.a moze sie myle..........w kazdym razie nie wszystkie kobiety chca miec dzieci.i to nie jest powod ,zebys mial byc sam.

Gość bambi x
''''''''''do Krzysiek'''''''''''to prawda,ale to mi starczylo.na razie.pozniej poczytam sobie jeszcze.a co studiujesz?

Gość bambi x
'''''''''''''do a ja.........'''''''''''twardy z ciebie orzech,wiesz?a moze ty tez zmienisz zdanie,np.jak bedziesz mial 30-tke?nic nie wiadomo.a kto cie bedzie pocieszal,i dbal o ciebie na starosc,jak nie dzieci.nie zawsze ma sie 26 lat.

Gość bambi x
'''''''do Krzysiek''''''''' nigdy bym nie powiedziala.bylam pewna,ze ty humanista jestes.masz taki lekki styl.ale wracajac do tematu to ja tez mialabym powody,zeby z soba skonczyc,ale nie poddaje sie.trzeba byc twardym.takie jest zycie.

Gość bambi x
'''''''''''''do a ja..''''''''''a gorzej jak dozyjesz????????sam jak palec ,smutny,stary.chory........a tu puk,puk......wchodza 2 corki.......tatus,co ci potrzeba?moze zjadlbys cos dobrego??????ale jak nie chcesz dzieci to coz ...............nici z opieki.

Gość bambi x
''''''''do Krzysiek'''''''''nie strasz mnie,bo ja strachliwa jestem.jak bylam mala to straszyli mnie zaba w szafie.i sie boje.ale twoja historie przeczytam od deski do deski,obiecuje.nawet dzisiaj w nocy.moze wtedy lepiej sie zrozumiemy.

Gość bambi x
''''''''do a ja....'''''''''' czegos ty sie naczytal.tylko pan bog wie kiedy.i swiadkowie jehowy o tym mowia.ale to nic pewnego.i jeszcze jedno.jak pokochasz dziewczyne to bedzie to owoc waszej milosci,moze warto jednak.........

--> bambi x Niczego żem się nie naczytał. Po prostu tyle razy był już przepowiadany koniec świata, że kiedyś w końcu musi być :-) Tak swoją drogą, to nie wierzę, żeby nastąpiło to przed rokiem 10000. Na razie uważam, że nie warto. Może za kilka lat...

Gość julka 12345
511 728 509 piszcie :)