Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineza

CZY KOBIETA Z DWOJGIEM DZIECI MASZANSE NA ZWIAZEK??????????

Polecane posty

Gość ineza

MAM 35 lat.jestem po rozwodzie.wiem ,ze mezczyzni nie chca kobiet z dziecmi.czy sie myle?czy do konca zycia bede sama????????????????PORADZCIE COS

Gość synapsaks
TAK BEDZIESZ ZŁE KOBIETY WREDNE I MSCIWIE SA SAME, TY CHCIALABYS BYC Z KIMS MSCIWYM? NAPEWNO NIE BIEDEN DZIECI.. TWOJA NIEDOJRZALOSC IDZIE NA NIE, TE FOCHY BRR:)

Gość adsa
nie łam się ,napewno kogoś znajdziesz.moja mama ma 3 i znalazła .to nie jest ważne jeśli facet pokocha ciebie to i dzieci pokocha.powodzenia i pozdrawiam

Gość synapsaks
NIE ZŁORZECZĄCA NIE BĘDZIE SZCZĘSLIWA, BO INNYM ŻYCZYLA NIESZCZĘSCIA ALE TE Z 3 DZIECI BEDA, BO SA DOBRE I NIE ZYCZA NIKOMU ZLE, UMIEJA KOCHAC

Gość ineza
SKAD TA PEWNOSC,ZE JESTEM MSCIWA I ZLA?NIE LUBIE LUDZI,KTORZY ZAMIAST POMOC,SZZKODZA DRUGIEJ OSOBIE.MIMO TO ZYCZE CI WSZYSTKIEGO DOBREGO.PROSBOGA ZEBY CIEBIE TO NIE SPOTKALO.

Gość ramonezka
ma szanse ,wszystkie moje znajome (te dzieciate)mają facetów.mam znajomą która ma 3 dzieci i zaczęła nowy związek

Gość madame_butterfly81
moja kuzynka jest tego przykładem... ma 30 lat i jest po rozwodzie, ma 2 dzieci i od 3 lat jest w związku z chłopakiem w swoim wieku, z ktorym ma cudowne 3 dziecko :) i jest z nim szczęśliwa. a jednak można. a jednak szansa istnieje.