Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelina23

Dziewczyny-co to może być ???

Polecane posty

Gość Angelina23

Hej, Zwracam się z prośbą do dziewczyn, proszę o porady, wyjaśnienia... Nie drwijcie, nie komentujcie głupio, tylko pomóżcie!!! Otóż, jestem jeszcze dziewicą, chcemy z chłopakiem poczekać z tym do ślubu, ale często uprawiamy petting.Nie będę wnikać w szczegóły, ale on zadawala mnie ręcznie, ja jego też.Ostatnio, tj...około 10 kwietnia, najpierw ja robiłam jemu dobrze, doszło do wytrysku, póżniej on mi...no właśnie...a teraz mam pewne schizy!! Jest mi strasznie niedobrze, zbiera mi się na wymioty, wczoraj o mały włos nie zemdlałam, brzuch i żołądek mnie boli... tak sobie myślę,że może to po tabletkach na wzmocnienie Falvit, ale brałam je już kiedyś i nic nie było... Dziewczyny, co ze mną?

NIczego sobie nie wmawiaj. Wiesz, kiedys tez mialam stracha, ze moglabym zajsc w ciaze i wyobraz sobie, ze widzialam u siebie najrozniejsze symptomy. Jesli faktycznie masz cos z zoladkiem, to idz po prostu do lekarza- niech cie przebada. Musielibyscie miec wielkiego pecha, zebys przez takie zabawy zaszla w ciaze.

Gość pewnie jestes w ciazy
pracuje na oddziale poloznictwa od ladnych pare lat a byly juz 3 wypadki dziewic w ciazy kup sobie test ciazowy mala

Gość Angelina23
Nie wierzę w to, że przez petting można zajść w ciążę, gdy jest się dziewicą na dodatek.... Moja mama, pielęgniarka, mówi, że to od tych tabletek...one zawierają żelazo, ona też tak miała...ale z drugiej strony, nic nie wie o tych anszych igraszkach ;)

Gość Angelka6
Wyluzuj, to nie może być ciąża, tylko dolegliwości żołądkowe spowodowane stresem, a następnym razem bardziej uważaj bo i po co Ci niepotrzebny stres.

Gość do Angeliny
skoro nie wierzysz, że w ten sposób można zajsć w ciaże to skąd w ogóle te mysli?

Gość UW
uwazasz ze po palcówce nadal jestes dziewicą? heheh dobre:P

Gość zojka23
poco zadajesz pytanie czy mzoesz byc w ciązy skoro w to nie wierzysz..bedac dziewicą mozesz byc w ciązy nie ma ztym problemu.. nie twierdze ze jestes w ciązy ale mozna uwierz..a z tym dziewictwem to dobre..:d