Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaaaaaa

17 lat- jestem za stara na obóz /kolonie?

Polecane posty

Gość karolaaaaaaaaaaaaa

Szukam czegoś a wszedzie jest 7-18 lat. jezdzilam jak bylam mlodsza.. i pamietam ze starszych nie bylo.. jak znalesc oboz gdzie beda tez staesi w wieku 17/18 lat conajmniej też.? Kraków/ Katowice. Pomozcie:(

Gość karolaaaaaaaaaaaaa
up

Gość Karolina19__
ja w zeszle wakacje bylam na obozie 15-21 lat. bylo super, bo nie bylo rozwrzeszczanych bachorow dyskoteki do 2.00 (nie jak na koloniach do 22) i wiele wiele innych ... na kolonie jestes juz za 'stara' ale na oboz absolutnie nie!! :) szukaj obozow dla starszej mlodziezy...

Gość karolaaaaaaaaaaaaa
a gdzie taki obóz można znalesc? Moglabys mi podac konkretna np. nazwe biura podrozy? bo szukam szukam i znalesc nie moge :( ewentualnie znajduje ale zagraniczne.. a nie moge na takowy jechac bo niemam paszportu..

Ja w wieku 17 lat byłam na obozie z Rainbow Tours. Fajne obozy organizuje ATAS.

Gość karolaaaaaaaaaaaaa
dzieki za informacje Miarka:) sprawdzilam oba te biura wlasnie.. niema w tym roku ofert rekreacyjnych krajowych dla takiej mlodziezy :( no to szukam dalej... moze cos znajde, skoro mowicie ze takowe istnieja .

ale w wieku 17lat ucieszy cie dyskoteka do2...? jestes duza dziewczynką, nie czas pojechac gdzies samej, na wlasna reke?

Gość tiaaaaaaa
jasne ze sie nadajesz , tylko uwazaj na rucahnie w pokrzywach bo sie poparzysz i bedzie piekło

Gość karolaaaaaaaaaaaaa
byłam rok temu, na kwaterach ze znajomymi.. ale jednak to będą ostatnie wakacje bez pełnoletnosci- jakby ostatni dzwonek juz :) A tak będąc samemu: tu kłopoty tam Cie nie wpuszczą.. a innych tak.. nic fajnego ani ekscytuajcego jak dla mnie (przyjdzie na to czas ;P ) pozatym na pare dni samemu ze znajomymi tez pojade gdzies zapewne.. .

Gość karolaaaaaaaaaaaaa
podnosze :(

Polecam biura Harctur ( Karmelicka) i Olimp (Zwierzyniecka) - oba sprawdzone osobiście przeze mnie ;) Co prawda pod kątem obozów zagranicznych, ale krajowe zdaje się też organizują ;) Miłego wypoczynku życzę!

Gość upaoapa
ja bylam w wieku 17 lat,bo rodzice remontowali dom a wychowawczyni mnie spytala (23l) czy nie jestem za stara na kolonie??siara jak nie wiem,czulam sie jak babcia

Gość panic
no to ja nie wiem gdzie Ty szukalas ;) moja siostra jezdzi z ok-tours, maja przedzial wiekowy 12-18 lat i bardzo fajny program, takze nie bedziesz sie nudzic :)

córka kuzyna była na kolonii z ok-tours, co prawda ma lat ciut mniej niż Ty, ale grup wiekowych było tam dość sporo i wróciła zachwycona wyjazdem, nie sądzę byś pojechała jako jedyna prawie-dorosła :) spróbuj, co Ci szkodzi!

Na kolonię niestety ale jest za duża. Można by było wysłać ja na obóz z tym, że niektóre obozy organizowane sa dla młodzieży do 16 roku życia. Zazwyczaj starszych nie zabiera się na takie wycieczki.

Gość isia_pysia
Penie ze nie jestes za stara na kolonie, ja tez sie wybieram w tym roku z Harcturem Krakowskim a mam juz 18 lat, ha! :)

Myślałam,że ok-tours organizuje tylko kolonie dla dzieci,ale okazało się,że to nie prawda. Ja dałabym dużo żeby jeszcze raz mieć siedemnaście lat i pojechać na jakąś kolonię:) To były czasy. Mam naprawdę super wspomnienia

zerknij na www.kolonieiobozy.pl, ale z tego co wiem i 19-latkowie jeźdżą, najlepiej zadzwonić, tam sa obozy w dziale Mazury, dla starszych własnie

17 lat? to chyba najwyższa pora na wypady pod namiot ze znajomymi... winko, seks, narkotyki... z choinki sie urwałaś? :-o

Gość ola292
W sierpniu byłam na obozie językowym w Dźwirzynie :) organizowane przez ATAS , obóz był do 18lat Było bardzo fajnie , także polecam , więcej na www.atas.pl

Gość Magda.Mała.Mi
ja mam już 18 lat, więc na wakacje wyjeżdżam ze studenckim biurem podróży Piotrodwakacji.pl - taniej, no i zupełnie inna atmosfera :D:D wcześniej wyjeżdżałam na obozy młodzieżowe - od 15 do 18 lat - młodszych nie było, więc nie było tak tragicznie :)

Gość Magda.Mała.Mi
aaaaa... zapomniałam dodoać, że na te obozy młodzieżowe to wyjeżdżałam z biurem podróży Funclub. Szczególnie polecam lloret de mar w hiszpanii. Super atrakcje miasto zapewnia. nie ma czasu na nudę.

17 lat to nie jest za późno na kolonie, bo niby czemu miałoby byc. Np. w Ok-Tours na kolonie mozna jechać do lat 25! Także nie ma problemu jak widać. haha, może i ja się na taką wycieczkę do Grecji wybiorę :)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
😢

Oczywiście, że nie jesteś za stara i w takim wieku spokojnie jeszcze możesz jeździć na obozy. Są organizowane obozy dla młodzieży i zazwyczaj są już to wyjazdy zagraniczne. Tak jak mówi czambałamba możesz sobie obczaić to biuro podróży: http://www.ok-tours.com.pl/

jamaica86 - dokładnie! :) Zwłaszcza fajnie by się sprawdził obóz językowy za granicą. Można poznać nowych ludzi i na dodatek zwiedzić trochę świata przy okazji poprawiając swoje umiejętności językowe i kompetencje kulturowe ;)

No faktycznie obozy wakacyjne, nawet w tym wieku świetnie się sprawdza. Wydaje mi się, że spokojnie mozna się bawić w tym wieku na obozie, bez poczucia, że jest się za starym a klimat zbyt dziecinnym. No wyjazdy na obozy językowe z ok - tours są ekstra, sama byłam w anglii na takim wyjeździe i wspominam do dziś.

Gość marble_cake
na pewno nie jesteś stara na obóz młodzieżowy :-) mojej koleżanki córka jechała z funclubem w na obóz, chyba do Grecji :-) z ciekawości przeglądałam różne oferty, i naprawdę są bardzo ciekawe... tylko korzystać z takich wyjazdów :-)

Moj siostrzeniec tez byl z Funclubem, a ma wlasnie 17 lat. Takze na pewno cos znajdziesz w swoim przedziale wiekowym. :)

obozy czy wyjazdy wakacyjnbe dla takiej starszej młodzieży :) to raczej tematyczne, czy z jakiś klubów - obozy wędrowne, żeglarskie, jeździeckie itp. przy uczelniach często takowe działają, a mozna sie zapisać "spoza"