Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikus89

dieta owocowo-warzywna, ktoś stosuje/stosował?

Polecane posty

Gość kikus89

czy szybko sie chudnie na takiej diecie??

Gość ewa spod drzewa
upup

na topiku którym jestem jedna dziewczyna schudła z 56 kg na 52 kg stosujac ta diete

Ja stosowalam przez 5 dni i schudłam 2 kg. Ale trzymałam się rygorystycznie - tylko owoce i warzywa i nic więcej. Polecam te diete, bo mozna jeśc do woli. Spróbuj, nic nie ryzykujesz, najwyżej się poddasz.

Gość Vxbb
coccinella a wrocily ci te 2 kg. czy utrzymalas wage?

Gość sadreality
Szkoda tylko ze w tych 2kg nie bylo w ogole tluszczu, a jak odzyskasz te 2kg, to bedzie to 100% tluszcz...

2 kg nie wróciły i nie była to woda tylko tłuszcz z brzucha. Efekt zauważalny. Choć pewnie i tak \"specjalistki\" będą wiedziały lepiej. :p

Gość Vxbb
o fajnie ze jestes :) a moglabys mi napisac dokladnie co i w jakich ilosciach jadlas?

Jadłam sałatki - pomidor, ogórek, sałata. Przyprawione ziołami (bazylia, tymianek, rozmaryn) i minimalnie soli, bo wtedy były upały, w wiadomo że z potem traci się sole mineralne. Obiad i kolacja - puree z buraczków, szpinak, barszcz z botwinki, barsz ukraiński, warzywa na patelnie (ale trzeba powybierać ziemniaki i groszek). Wszystko przygotowywane oczywiście na samej wodzie, bez makaronu, ziemniaków, tłuszczu. Dziewczyny polecają jeszcze kapuśniak, bigos z pieczarkami, leczo, kalafior, brokuły. Jeść można do woli i spokojnie zmieścisz się w 600 kcal. Gdzieś tu był topik o tej diecie, tam jest dużo rad i przepisów.

jaka to roznica czy to tluszcz czy woda? Jesli to woda sprawia ze puchniemy to po utracie tej wody wyglada sie o wiele szczuplej, wiec radosc powinna byc ta sama. Nalezy tylko zrezygnowac z soli bo to ona zatrzymuje wode w organizmie. :)

Gość Vxbb
coccinella --> dzieki :) dzieki :) juz szukam tego topiku !!

Tak, ale trochę soli trzeba jeść. Normalnie dostarcza się organizmowi soli, która jest w gotowych potrawach jak pieczywo czy wędliny, przy tej diecie nie ma jej nigdzie. No i po drugie - zupy warzywne na samej wodzie i jeszcze bez soli to naprawdę trudne do przełknięcia. :)

Gość Vxbb
cholercia nie wiem gdzie jest ten temat :(

Gość Vxbb
dzieki raz jeszcze - fajnie ze na tym forum sa jeszcze takie osoby jak Ty :)

Gość Vxbb
juz teraz moge ci powiedziec ze tak ! tradycyjnie od poniedzialku :) dzisiaj i jutro wszystko poczytam i przygotuje sobie jakis plan, liste itd. znalazlam tez materialy ewy dabrowskiej ;) nie zaczne od jutra, bo mam impreze rodzinna i wiadomo (moze nie tyle ciacho co drinki) mam zamiar stosowac ja co najmniej 2 tyg. - jestem zdeterminowana :)

Gość Dana_
Cieszę się, że się zdecydowalaś. Ja jestem 11 dzień ubyło 5 kg a w pasie 9cm. Szkoda tylko że dzisiaj tez mi sie szykuje imprezka na której muszę być i nie wiem jak mam ukryć swoją dietę.

Gość Vxbb
Dana_ --> powiedz z jakiej wagi startowalas i ile masz wzrostu? gratuluje zrzuconych kg.:) jak ja bym chciala -5kg. :D :D :D

Gość sadreality
Wystarczy znac sie na procesach zachodzacych w organizmie. Ale nie bede ci psula samopoczucia, mysl sobie, ze zgubilas 2kg tluszczu:)

Gość ewawe
ja bede stosować tą diete od jutra, i mam zamiar schudnąć 10kg w 28dni :)

Gość super super
Dana...gratuluje ale ladnie schudlaś i te cm w pasie!!! dużo Ci spadlo...i w krotkim czasie..ja też biorę się za podobną dietkę bo robię zupki warzywne sobie i je jem;] dopiero zaczelam zobaczymy efekt w sierpniu bo chcialabym w sierpniu być lżejsza o jakieś 5 kg;]

Gość a zebyś wiedzial
hej :) ja jestem już chyba 6 dzień i schudłam 3kg :) ale powiem szczerze że w piętek nie wytrzymałam i zjadłam dużą bułkę i zupkę no i dzisiaj też poległam i wszamałam bułkę i 1 kromkę chleba O ! ale idę dalej nie będę się poddawała jak teraz tak leci waga :D pociągnę ją do tej pory aż stracę jeszcze 5kg :D