Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warsawsquaw

ciągle chce mi się spać

Polecane posty

Gość warsawsquaw

co robić? śpię 10godz.na dobę i mogłabym więcej:( podobno mozna to wyjasnic dziedzicznoscią, ale bez przesady przed 30ką?

Gość warsawsquaw
....zesz, nikt nie pomoze śpiącej królewnie? :D no cóż, moze to stres i zmęczenie..zawsze tak mnie bralo, ale ile lat mozna?

Gość warsawsquaw
więcej jesc czy jak? ja juz teoretycznie odespalam stresy

Gość tak se pisze
zieeeeeeeeeew... mam to samo nie wiem, moze to niskie cisnienie, moze stres, moze brak jakichs mikro- lub makroelementow

Gość he he he
moze brakuje ci jaskis witamin , najlepiej zrob badanie krwi ono wyjasni jak cos jest nie tak

Gość warsawsquaw
dzieki za wszystkie wskazówki:)

Gość elka brukselka
sprawdz sobie jeszcze poziom cukru.przy wysokim jest sie bardzo sennym

Gość krocionóg
Mialam to samo,dlugo nie wiedzialam czym ta anomalia-u przeciez mlodej osoby!-jest spowodowana.W koncu przez przypadek doszlam do tego,co u mnie to powoduje-bylam chora i nie moglam jesc slodyczy,ktore uwielbiam.Pomimo ogolnego oslabienia wynikajacego z choroby czulam sie swietnie,w ogole mi sie nie chcialo spac popoludniami,lepiej sie mi wstawalo,myslalo.No i nie bylo to bez znaczenia dla figury ;).Jesli wiec spozywasz duzo tego typu "zgubnych" produktow,to sprawdz sama na sobie,co sie stanie,gdy jes na jakis czas odstawisz.

Gość efka2
Ja mam 35 lat i odkąd pamiętam zawsze byłam senna,miałam mało energii do życia.Badania lekarskie mieściły się w normie (może na najniższyn poziomie ale w normie).Chciałabym być osobą mającą dużo energii,ale nie mam na to po prostu siły.Spróbuję z tymi słodyczami może coś się zmieni.