Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta_20latek

Macie jakies pomysly na ten problem?

Polecane posty

Cześć! Słuchajcie, za kilka dni minie rok, jak jestem ze swoim chlopakiem i zapowiada sie, ze to juz tak do konca:) Mam problem tylko, czy na taka rocznice powinnam mu cos kupic? Jest taka sprawa, ze ja ciągle mu cos kupuje drobnego, tak bez okazji, a to wlasnie on rzadko robi mi prezenty. I juz sama nie wiem, czy powinnam czekac tylko na cos od niego, czy sama tez cos wykominowac? Znajac mnie, chcialabym mu zrobic jakas niespodzianke, tylko nie mam pojecia jaką, pomozecie?:) Najpierw myslalam o kolacji, ale mam tete z noga w gipsie, wiec nie mam jak \\\"wysiedlic\\\" rodzicow na pare godzin:( Pozdrawiam!

Gość do jakiego końca
sie zapowiada?

Nie zapedzaj sie za szybko bo mozesz sie przejechac;/ (chodzi mi o to \"do konca\") Pozdrawiam:)

Gość do jakiego końca
acha, to fajnie :D zostaw ten problem facetowi, to jego działka :) Niech się wykaże :)

Gość To bedzie dobre
Na ta okazje kup muzgojeba i wypijcie sobie ze smakiem w pobliskim parku. Niezapomniane wrazenia gwarantowane.

Gość To bedzie dobre
Koniecznie przez "u". To nie pomylka.

Gość Kup mu np.
"dobrego duszka", jak mu bedzie smutno nadusi go i on się smieje (sklep z zabawkami), albo płytę z muzyka, która lubi, czy maskotkę ... Mozesz mu nadmienić, że tobie przykro, że nie pamiętał o tak waznej dla was rocznicy. No chyba, że facet nie ma pieniedzy, to tez możliwe, wtedy trudno, musisz poczekać na lepsze czasy :-D

Gość szczesliwa23
faceci nie nawidza misiow itp..nigdy o tym nie powiedza, beda udawac ze sie ciesza,, nie kupuj mu misia, mis jest dobry dla dziewczynek:) ja bym czekala na inicjatywe z jego strony, niedlugo zbliza sie moja rocznica i tez sie zapowiada ze to bedzie moj facet na zawsze ;), jestem pewna ze zabierze mnie do resturacji , ja chyba mu kupie jego ulubione perfumki, no i zabawke samochodzik bmw, ciagle mi truje ze chcialby miec takii prawdziwy;) no a pozniej romatyczna nocka przy swiecach i dobrym winku;)