Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłosniczka tańca

czy macie podobne odcZucia

Polecane posty

Gość miłosniczka tańca

Jako dziecko chcialam zostac tancerka iśc do szkoly baletowej ale rodzice nie chcieli bo jako malutkie dziecko mialam jakąś wade nóżek zwichnięcie stawu biodrowego ale lekarze to wyleczyli i jest w porządku.Do teraz mam niespełnione marzenia jak widze tańczących w tv to skakalabym razem z nimi .W sredniej szkole mialam okazje należec do zespołu tanecznego ale wraz ze szkola wszystko sie skończyło mam z tego powodu niespełnione marzenia chcialabym tak profesjonalnie zatańczyc np.tango ach chyba pójde spac moze mi sie przysni

Gość miłośniczka tańca
jak widze jestem odosobniona w tych odczuciach ale i tak bywa wszyscy widocznie spełnili swoje dziecięce pragnienia

Gość yaaaa
zapisz sie na jais kurs tanca

Gość miłośniczka tańca
Jestem już za stara:( ale miewam takie mysli tylko jak sie tam pojawie a znalazlam nawet szkole tańca przypadkiem to wzbudze rozrzewienie i smiech na sali:(

Gość yaaaa
jak to za stara:) ja mam 28 lat i chetnie tez zapisalabym sie na kurs tanca, niestety musialabym dojezdzac 30 km, teraz nie mam na to czasu wiadomo jak jest praca itd, ale uwielbiam tanczyc i zawsze gdy mam okazje tancze "do upadalego" ;)

Gość sofka
mialam bardzo podobne marzenia ,,,w dziecinstwie tez chcialam zostac tancerka ,,chodzilam nawet na rytmike ,,tak sie to kiedys nazywalo ,,,,ale pani ktora to prowadzila zniechecila mnie totalnie ,powiedzial ze sie nie nadaje ,,zacielam sie ..uwielbiam taniec do dzis !! tez jest to moje niespelnione marzenie ,,ktore jest tylko w snach ,,choc nie wykluczm ze pomimi swoich 48 lat ,nie zdecyduje sie na jakis kurs tanca ,,,na aerobik chodze ,,plywam ,,i teraz zaluje ,,ze jedna pani zadecydowala za mnie ,,ale bylam mala dziewczynka ,,a kedys jak ktos stwierdzil ze nie mam do tego predyspozycji to nie nadawal sie i nie pomogly zapewnienia ze mi sie to strasznie podoba. W tancu wyzwalam swoje emocje ,tancze spontanicznie i wsluchuje sie w muzyke ,,,to jest to !!