Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to klops

dziewczyny help

Polecane posty

Gość no to klops

cześć znaczy się jestem okropnie zdenerwowana i nie wiem zabardzo co teraz z sobą zrobić ale tak... godzinę temu kochałam się ze swoim chlopakiem,,,,, pękła nam guma :( hmmm wytrysku nie było a ja jestem na 3 dni przed okresem... więc obstawiajcie jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży ? :(

Gość łyżeczka
lec jutro z rana do gina po postinor

Gość eee nie stresuj sie
za bardzo, prawdopodobienstwo jest raczej male...

Gość rany no
nie żadnego ryzyka ,spoko na pewno masz już niepłodne dni ,wyluzuj

Gość no to klops
świetnie tylko mam taki jeszce jeden problem bo... jutro jest święto pracy i .. żaden ginekolog ( a jest u mnie w mieście aż jeden) nie pracuje jak myślicie czy dadzą mi w atece jak zrobię słodkie oczka czy może na pogotowiu ?? ale nie śmiejcie się tylko naprawdę plis o radę

Gość eee nie stresuj sie
nam tez kiedys guma pekla, ale wytrysk byl! najpierw do lekarza. Stamtad odeslali nas gdzies indziej i jak na zlosc dopiero w 3 aptece postinor mieli-a czasu coraz mniej "do konca" bylo. Co ja sie nadenerwowalam! ale wszystko bylo w koncu ok. A Ty sie nie martw!

Gość no to klops
mówisz w aptece ładnie poprosić:( jeny co ja sie dziś nadenerwuje :( a myślisz że bez recepty dadzą ? wiesz może i w ciąży nie jestem ale lepiej na zaś wziąść

Gość sosik
Zartujecie chyba sobie , przeciez 3 dni przed okresm sa dni niepłodne!!! wiec po co Postnor?Kobieta jest płodna w tracie owulacji i jakies 3 dni wobie strony. owulacja trwa 1 dnień mniej więcej w połowie cyklu występuje. Wiecna jakies 96% nie możesz być w ciąży.

Gość eee nie stresuj sie
na ładne oczka to raczej Ci nie dadza. Mnie wlasnie na pogotowie odeslali, (bo nie bylam w swoim miescie) i tam lekarz mi to przepisal. Sprawdz czy w Twoim miescie nie ma gdzies dyzurów calodobowych w przychodni jakiejs i idz do ogolnego lekarza i powiedz co i jak. Ale mysle, ze prawdopodobienstwo wpadki jest naprawde male, a takie branie na zapas nie jest za bardzo dobre dla organizmu. Tam sa duze dawki hormonow i moze to roznie wplynac na Twoj organizm

Gość no to klops
taaa ale jak nie wezmę a potem sie okaże że jestem w ciąży to co ja zrobię? :( a głupia byłam tabletek brać nie chciałam tylko gumki i gumki no i mam te swoje gumki \:( powiedz mi co ja mam robić? iść do lekarza czy raczej poczekać

Gość Zalezy jaki
jest twój cykl, jezeli masz okres regularnie co 28 dni jak ja, to na pewno nie jest to ciąża, bo masz przed okresem przynajmniej 10 dni niepłodne. To wy o tym nie wiecie, że są dni płodne i niepłodne ?

Gość eee nie stresuj sie
POCZEKAJ!!! dostaniesz okres, zobaczysz! tylko sie nie stresuj za bardzo bo wtedy moze Ci sie spozniac od stresu wlasnie. 3m sie

Gość no to klops
ta stara ja wiem, że sa płodne i nie płodne ale ja mam okres nie regularny jak huj raz mam 12 raz 3 zświetnie nie. ?

witam.mysle, ze jesli to byly 3 dni przed okresem,do wytrysku niedoszlo,a prezerwatywa jest dodatkowo zabezpieczona srodkami plemnikobojczymi to nie masz sie czym martwic.napewno do niczego nie doszlo.w ciagu osmiu lat, nie raz mialam taka wpadke i jakos do dzis nic. bo zawsze prezerwatywy sa nasaczone dodatkowymi srodkami albo poprostu mam takie szczescie.glowa do gory