Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguuus

puder dla cery rumieniowej wrażliwej?

Polecane posty

Gość Aguuus

Witam, pytanie jak w temacie ;) Mam ostatnio baaardzo poważne problemy z buzią :( nie dość, że histeryczny rumień przerasta już jakąkolwiek normę :((( to jeszcze dostałam jakiejś alergii :( Wybieram się do dermatologa, oby to jakoś wyleczyć :> ale przecież to nie doradca kosmetyczny ;) Więc czy ktoś może mi polecić jakieś sprawdzone przyzwoite pudry?

Ja też mam problemy z naczynkami, czasami pod wpływem emocji lub nagłej zmiany temperatury pojawia się zaczerwienie na twarzy. Bywa to irytujące dlatego pod podkład (obecnie jest to Lirene City Matt) używam zielonego korektora i wszystko jest ok:) Ale ostatnio noszę sie z zamiarem kupienia Revlon Colorstay bo podobno ma świetne właściwości kryjące. Jeżeli masz kłopoty z - jak to określiłaś - histerycznym rumieniem, to bez zielonego korektora pewnie się nie obejdzie :-O

Polecam Toleriane z La roche Posay - kryjący świetna sprawa, antyalergiczny, a jeśli Twoje zmiany są naprawde bardzo widoczne pomimo pudru to zalecam stosowanie Dermablendu,- to silnie kryjący puder, opakowanie w kształcie krążka, nakłada się go miejscowo na najbardziej widoczne miejsca, zakrywa wszystko naprawde warto go kupić pomimo dość wysokiej ceny ok 70 - 80 zl, korektor zielony z Vipery kosz ok 9 zl też się sprawdza nie trzeba kupować drogich korektorów on naprawde jest dobry Pozdrawiam