Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiapi

YOUTHFUL ISLAND

Polecane posty

Wpadłam na świetne tabletki Youthful island one naprawde mi pomogły aby zgubic 11 kg także jezeli macie problem z nadwaga polecam je .Jest to preparat ziołowy ,ekstrakt z zielonej herbaty itd nie chce się rozpisywac bo zabrzmi to jak reklama ich ,a nie o to mi chodzi bo nie posiadam ich w sprzedaży ,ale wiem jak ciężko jest zgubić nadmiar tłuszczyku i jak ja długo szukałam czegos naprawdę skutecznego.Teraz jak znalazłam i wiem ze działaja dlatego pisze i polecam innym

Gość xnoooooooo
napisz ile kosztuja i gdzie je mozna kupic:)

Gość napisałam do ....
ciebie maila, czy mogłabyś mi odpisac.

i jest bardzo drogi,ok 150zl chyba,na dodatek mojej znajomej w ogole nie pomogl,nie jestem przekonana do tego preparatu,ale jak widac co osoba-inne dzialanie-byc moze nie zaskutkowal w wypadku mojej kolezanki

Gość xnoooooooo
za 150zl:) to ja moge sobie taka dietke wynalezc,ze bede jadla to na co mam ochote i nie bede sie faszerowala jakimis tabletkami:)pozdrawiam :) jak by kosztowalo z 50zl to jeszcze ale nie 150!!!!

Gość fkdjgifhjgh
nie zwracajcie na to uwagi wczoraj też ta osoba polecała te tabletki ... to zwykła zielona herbata ... a droga jak cholera ...

Gość czary -mary
musiała bym się z głupim na rozumy zamienić żebym jakiesś prochy za 150zeta kupować jakie można wymyslec super jedzenie za 150 zeta na 14 dni i zdrowe i 10kg mniej i zdrowo a nie prochy...

co do ceny to ja kupowałam w Warszawie ale przepłacilam jak widze ,takze nie polecam mojego żródla

Gość xnoooooooo
oszaleli z tym 150 zl:) herbata zielona kosztuje o wiele mniej a za 150zl to bede miala herbaty zielonej na kilka lat:) pozdrawiam.

Gość marcysia1955
Bralam w lutym Youthful island i faktycznie dzialaja wysmienicie i waga nie wraca mi ,do tego czulam sie bardzo dobrze takze naprawde polecam ja zgubilam w ciagu 35 dni 10 kg ( dla mnie to sukces)

Gość kokietkaaaa
dziewczyny i jak działają te tabletki ??

Gość dzika dzika
ja stosowałam i polecam :) efekty nie drastyczne a skuteczne!

Gość malaaaaa mimka
dokładnie tabletki są skuteczne nie drastyczne ale skuteczne super na trawienie ja przynajmniej zauważyłam takie efekty :)

Gość toja toja
ja tak samo polecam super są świetnie poprawiają przemianę materii a nie są drastyczne to jest mój faworyt!!!! chciałam schudnąć przed ślubem i się udało

a jak długo trwa kuracja i ile obiecuje producent zrzucić kg, a ile się chudnie naprawdę? i w jaki sposób, jeszcze jakaś dietka potrzebna??

Gość cicicik
tabletki są super super efekty! ja zauważyłam ze częściej chodzę do kibelka super spalają tłuszcz! troszkę ćwiczę biorąc te tabletki i super rzeźbią ciałko !!!

na allegro jest pare sprzedawcow, mozecie zalinkowac ktora fotka jest z prawdziwym opakowaniem? bo sa niby podroby

kupilem. ps tu pisze zeby brac 3 razy dziennie po 3-6 tabletek. czyli dziennie od 9-18 ?! to nie za duzo?! ja planuje brac dziennie 4 tabletki. 1 rano, 1 w poludnie, i 2 po poludniu. jak myslicie? schudne? i przez 30 dni. ps; te tabletki sa w zielonych kapsukach tak? polykac je popijajac woda?

Gość Ducha
Witam...dzisiaj kupiłam te tabletki...mam pytanie czy można je brać z innymi tabletkami np hormonalnymi....i czy przy braniu ich stosowałyście jakąś dietę lub tez ćwiczyłyście? muszę schudnąć przynajmniej 10 kg mam nadzieje ze opłacało się kupić te tabsy

Gość milka2
brałam Youthful Island przez trzy miesiące.. schudłam 10 kilo, łykałam po 4 kapsułki z opakowania 120 trzy razy dziennie. na początku odczuwa się kołatanie serca, śpisz 4 godziny na dobę.. nie musisz pić kawy ale potem to przechodzi. organizm się przyzwyczaja. YI prawie kompletnie hamują łaknienie więc trzeba pamiętać, żeby jeść.. najlepiej coś słodkiego. bo tylko na to miałam ochotę. żeby nie mieć efektu jojo - który przychodzi zawsze, najlepiej powoli zmniejszać dzienną dawkę. czuję się świetnie i polecam ten specyfik! jedyny, który pomaga, to wiem na pewno. za długo nie można tego brać nie dlatego, że jest szkodliwe - bo zdrowie mi sie w żaden sposób nie pogorszyło - ale dlatego, ze organizm po jakimś czasie nie reaguje już na składniki YI. wtedy trzeba przejść powoli na ścisłą dietę i próbować samemu ... dlatego właśnie to może pomaga, bo daje szybki efekt, ale żeby go utrzymać tak czy siak potrzebna jest ciężka praca nad sobą pozdrawiam!

Gość pysiak99
MILKA 2 ! Powiedz mi proszę, brałaś 4 kapsułki 3 razy dziennie?? rano na pusty żołądek czy razem z posiłkiem?? I ile schudłaś po 1 miesiącu?? Pozdrawiam

Gość milka2
brałam 4 kapsułki przed sniadaniem, w porze obiadu i wieczorem - z opakowania 120 czyli te słabsze. po miesiacu widać już pierwsze efekty, nie pamietam ile dokładnie schudłam po pierwszym, ale po 3 miesiącach różnica na wadze była wyraźna - 9-10 kilo.

Gość pysiak99
Witam, a ja biorę 2 tabletki trzy razy dziennie. Abo 3 tabletki 2 razy dziennie. Zalezy jak mam czas. Czuję się świetnie i mam nadzieję, że w przeciągu miesiąca zrzuce conajmniej 5 kg. jesli nie to nie warto kupowac następnego opakowania. Pozdrawiam

Uwazajcie na te tabletki one posiadaja w swoim skladzie subitramine ( narkotyk) sprowadzanie tego i rozpowszechnianie jest u nas karalne.Te wszystkie opinie o skutecznosci sa pisane przez sprzedawcow.Objawy to kołatanie serca , nadpobudliwość suchosc w przełyku .Jest on bardzo szkodliwy. Sprzedawce nalezy zgłosic do prokuratury

Gość Paulix :D
ja te tabletki dostałam w piątek, kupiłam je na allegro, żeby sprawdzić czy coś mi dadzą. Biore je 4 dzień bo dziś poniedziałek i naprawdę jestem pod wrażeniem. Myślałam, że po całej kuracji schudnę góra 4 kg bo ważyłam 60,2 kg gdy je dostałam przy wzroście 162, nie mam nadwagi, ani żadnej otyłości, po prostu przez 2 lata przytyłam 16 kg i chciałabym ważyć ok 50 kg . Wiadomo, że jeżeli ktoś nie waży naprawdę dużo to na efekty trzeba czekać dłużej ... Tabletki biorę 3x dziennie. Pierwsze 2 dni normalnie miałam apetyt, teraz nie czuje już takiego łaknienia. Dziś jest lany poniedziałek, wczoraj były święta... wiadomo jak to na świętach, dużo jedzenia i dużo się je, do tego jestem bardzo leniwa, nie uprawiam sportów, nie ćwiczę dziś weszłam na wagę, i byłam w szoku. Po świętach myślałam, że przytyje, albo waga będzie stać w miejscu ... A jednak schudłam, ważyłam się i waże 59,1 kg po 4 dniowej kuracji aż nie chcę mi się wierzyć... modle się oby było tak dalej naprawdę polecam te tabletki ! jeżeli ktoś ma obawy by nie kupić żadnych podrób to mogę wysłać na pocztę nazwę użytkownika od którego kupiłam ten specyfik Pozdrawiam

Paulix :D mama nadzieje ze jeszcze odwiedzasz te forum choc minął miesiac od twojego postu ale bardzo mi zalezy na tych tabletkach a chce unikąć oszustwa na allegro,wiec prosze Ci przyślij mi nazwe uzytkownika na moja poczte kama22@poczta.onet.pl

Paulix :D mama nadzieje ze jeszcze odwiedzasz te forum choc minął miesiac od twojego postu ale bardzo mi zalezy na tych tabletkach a chce unikąć oszustwa na allegro,wiec prosze Ci przyślij mi nazwe uzytkownika na moja poczte kama22@poczta.onet.pl