Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxima26

Czy powinnam byc zazdrosna?

Polecane posty

Gość maxima26

Wczoraj rozmawialam przez skype ze swoim chlopakiem. Okazalo sie, rozmawial przez tel. ze swoja byla dziewczyna .Zapytalam go czy w czasie tej rozmowy czul jakies emocje (wiem ze byla dla niego wazna).Zastanowil sie przez chwile po czym powiedzial, ze nie ,raczej nie i dlaczego pytam. Ja mu na to, ze wiem ze ja bardzo kochal i dlatego sie zastanawiam.On mi na to: tak, wrecz szalalem za nia. Doceniam jego szczerosc,wiem ze nie powiedzial tego zlosliwei, byl po prostu szczery. Mysle tez ze to dobrze swiadczy o facecie jezeli cieplo sie wyraza o swoich bylych, ale z drugiej strony nie wiem czy nie przegial z tym zdaniem,ze za nia szalal. Zaznaczam, ze mam do niego zaufanie, nie boli mnie to ze kilka razy mial kontakt tel. ze swoja byla. On ma bardzo dobry kontakt z kobietami, od 8 lat ma przyjaciolke z ktora sie spotyka, czasami wychodzimy wszyscy razem. Przykro mi tylko z powodu tego zdania ;wrecz szalalem za nia. Teraz sie zastanawiam czy nie szalal za nia bardziej niz szaleje teraz za mna. czy mam prawo czuc sie zazdrosna, czy to moze byc jakis znak ze kochal ja bardziej niz kocha teraz mnie?

Gość dziewczyno...
nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma. Powiedział wyraźnie: szalałEM za nią. W czasie przeszłym. Wtedy Ciebie nie znał, więc jak możesz mieć o to pretensje?? Skoro jest teraz z Tobą, a nie z nia, to chyba o czymś świadczy, prawda? Daj spokój i ciesz się tym, co jest :) Nie myśl o przyszłości, ale o Was, o tym co przed Wami :) Pozdrawiam!

Gość dziewczyno
gdyby szalam za naia bardziej niz za Toba to wlasnie z nia spedzal by czas,a Ciebie kopnalby w d..

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm.l
kazda milosc jest inna , ale skoro nie jest juz z nia to widocznie nie bylo tak idealnie , chociaz tez bylabym troszke zazdrosna o takie slowa ale coz mozesz zrobic....

Gość V21
gdyby miał coś do ukrycia to nie mówiłby o tym wprost :)

Gość ja bym sięobraziła za takie ha
sło. Mógł powiedziećże ja kochał ale dobitne stwierdzenie że za niąszalał to jużprzesada!

Gość wańka wstańka
Nie było to zbyt taktowne , to zdanie , ale czasem tak się coś głupio powie bez zastanowienia. No szalał , ale chyba teraz za tobą szaleje a nie za nia , bo przeciez by nie był z tobą , tylko z nią , jakby było inaczej. Mój facet też ma dobry kontakt ze swoją byłą i wkurza mnie to , ale chyba nie da sie nic zrobić i pewnie nawet nie warto

Gość no wiecie
z drugiej strony pytanie: dlaczego nie sa juz razem? moze to ona go rzucila, a on sobie znalazl inna na pocieszenie (czyli autorke topiku). Moze jednak nadal kocha tamta, ale nie jest z nia, bo to ona go kopnela w dupe... Warto tez sie zastanowic nad taka opcja. Nie idealizujmy samcow!!

Gość Pani Prezes
Kochana pamiętaj, że facet jest tylko facetem... Gdybym ja usłyszała coś takiego od swojego faceta to pewnie poczułabym się dotknięta, ale dałoby mi to też do myślenia. Chłopak był zdecydowanie nietaktowny. Lepiej zabrzmiałoby: "Kochanie owszem była dla mnie kimś szczególnym, ale teraz mam Ciebie i to, co było kiedyś zupełnie sie dla mnie nie liczy" Powinnaś być czujna, bo czasem stara miłość nie redzewieje, a nie wiadomo jakie zamiary ma ta była. Może chce Go odzyskać?

Gość do Maxima26...
Jak dlugo jestescie razem?

Gość to zależy od tego czy
on z nią zerwał czy ona z nim bo jeżeli ona z nim to możesz czuć się zaniepokojona. W razie jakby się jej zachciało nagle odzyskać byłego to los Twój niepewny.

Gość to zależy od tego czy
no więc jak to było z nimi ? Kto z kim zerwał ?? I jaka była przyczyna zerwania ? To ważne.

Gość helle
Wszystkie rzeczy, które przeżyliscie sprawiają że ejsteście tacy, jacy jesteście. Nie moża być zazdriosnym o przeszłość, to raz. Dwa: każda miłość jest inna i nie da się twierdzić, która "lepsza". Trzy: związek opiera się na zaufaniu. Nie wyobrażam sobie, ze robię mojemu facetowi sceny o kobiety, które miał przede mną. gdyby On robił mi takie nie pociągnęlibyśmy długo. Pomyśl o tym znaim zaczniesz strić żałosne babskie fochy tylko dlatego, że jesteś niedowartościowana i nie masz do Niego zaufania.

Gość a właściwie to
po co go pytasz, skoro nie chcesz znać odpowiedzi?