Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suplement

SUPLEMENTY

Polecane posty

Gość suplement

Witam! :) Kto pomoże i wskaże najlepsze suplementy diety dla kobiet?

Gość MikołajBeka
Rzeczywiście jest to najlepszy dostępny zestaw dla kobiet! http://www.suplementy.sklep.pl/sklep/index.php?cPath=12 Roślinna odpowiedź na dolegliwości kobiece, menopauza przed i po. Pierwsze miejsce w kategorii Supelmenty zagraniczne na toruńskich Targach ECOMED, Toruń 2004. Zorientowany na rozwiązanie specyficznie kobiecych problemów, takich jak problemy„krytycznych dni", menopauzy, przemiany, materii, równowagi : duchowej, zadbanego wyglądu zewnętrznego. Kobietami się nie rodzimy, kobietami stajemy się - mówią Francuzki. Każda kobieta marzy o zgrabnej figurze oraz jędrnej i gładkiej skórze. Powab kobiecy to delikatny dar natury, warunkujący zdrowie fizyczne i psychiczne kobiety, a te należy zachować i pielęgnować. Jako pomoc niech posłuży zestaw kobiecy: BEAUTY, NORIA, ARTEMIDA, MEDISOYA.

Gość niech zyją reklamiarze
:O:O

Gość no niech zyje Zybi
:o

Gość śliw
a ja ci moge polecić Vitaral - to przede wszystkim witaminy, ale zawiera ich pełen zestaw, więc może być traktowany jako suplement. z resztą możesz zobaczyć sklad, gdzie masz wszystkie mikroelementy, jakie organizmowi trzeba: 1 tabletka draż. zawiera: Witamina A 4000 j.m., Witamina D3 400 j.m., Witamina B1 1mg, Witamina B2 2mg, Witamina B6 0,125mg, Witamina B12 1µg, Witamina C 30mg, Witamina E 0,25mg, Witamina PP 10mg, Pantotenian wapnia 1mg, Kwas foliowy 0,2mg, Rutina 5mg, Wapń 59mg, Żelazo 6,15mg, Fosfor 45,5mg, Mangan 0,33mg, Magnez 0,12mg, Fluor 0,166mg, Potas 0,138mg, Cynk 17µg, Jod 50µg, Molibden 2,7µg, Miedź 0,6µg, masa tabletkowa + otoczka cukrowa q.s.

Gość 113 zł
kogo na to stać :p bo mnie nie

ostatnio na rynku pojawił się nowy plusssz up z witaminami i minerałami, chyba wypróbuję, bo czuję, że mi ich brakuje, niestety często nie mam czasu na zdrowe odżywianie :O

ja też widziałam tego nowego Plusssza up i cenę też miał całkiem przystępną. obecnie wracam do formy, biega, ćwiczę w domu ubolewam tylko nad brakiem czasu... dlatego uważam że dla aktywnych osób taki suplement diety może dać ogromne wsparcie. a Witaminy w postaci płynnej są najbardziej przyswajalne :)

u nas kosztuje 3,50, więc nie jest drogi... przynajniej do lata mam zamiar się nim wspomagać, na jedno wychodzi finansowo czy kupię sobie butelke coli czy plusssza, a na pewno będą korzysci dla zdrowia czy samopoczucia

ostatnio kupiłam sobie tego Plusssza up z guaraną i powiem, że efekt był taki że pół nocy nie mogłam usnąć więc jeśli ktoś potrzebuje zarwać noc to polecam, działa tak samo jak red bull ale ma jeszcze w składzie witaminy.

A ja ostatnio kupiłam Lux Vitale. Biore dopiero od kilku dni, więc efektów jeszcze nie widać. Czy ktoś może miał styczność z tym suplementem? Jeśli tak, napiszcie czego się spodziewać, bo może nie warto kasy wydawać...:)

Gość paloma69
pewnie nie cudów. ;p Też o tym słyszałam. Może ma ktoś sprawdzone informacje?

Sorki, ale coś piszecie drogie panie o suplementach wspomagających odchudzanie więc się troszkę wtrącę. Jestem przykładem, że można schudnąć bez łykania "chemii". Zmiana całkowicie zasad żywieniowych spowodowała u mnie w ciągu dwóch lata zmianę rozmiaru z 44 na 38 czasami 36. Nie stosuję żadnych preparatów, bo wiem ile krzywd robią. Ponadto, kiedy przestanie się łykać lub stosować jakąś dietę, znowu przybiera się na wadze. Podstawą zmiany zasad żywieniowych to nie łączenie białek z węglowodanami tzn. chleb ciemny z pomidorem, ziemniaki z surówką. Oczywiście radzę wykluczyć z pożywienia nabiał, który nie jest przyswajalny przez człowieka i ograniczyć mięso.

najlepsze suplementy to warzywa i owoce a wiecie ze skorupka od jajka zawiera aż 48 minerałów i to w cenie jajka

kasia1139 Zgadzam się z Tobą w 100% Nie ma diety po której nie będzie efektu jojo jak znowu się zacznie normalnie jeść, nie ukrywajmy trzeba na stałe zmienić nawyki żywieniowe. Przy prawidłowym odżywianiu się najważniejsza jest odpowiednia ilość węglowodanów, białka i tłuszczów, gdzie liczy się zgodnie z zapotrzebowaniem danego organizmu. Nie powinno się patrzeć tylko i wyłącznie na ilosć spożywanych kalorii ponieważ kalorie kaloriom nie są równe a ograniczając je możemy ograniczyć właśnie te składniki których orgaznim potrzebuje a które jak najbardziej można spożywać podczas odchudzania. zapotrzebowanie jest uzależnione od rodzaju wykonywanej pracy, wieku, wagi, aktywności fizycznej obliczanie ilości: węglowodanów należy spozywać około 55- 60% na dobę z pożywienia, białka- 12- 14% tłuszczu - 25- 30% Kolejna sprawa prawidłowego odżywiania się powinno się spożywać pięć posiłków dziennie mniej więcej co 3 godziny. Pozdrawiam Ewelina www.schudnijztrenerem.pl