Ignata 0 Napisano Marzec 26, 2020 Na pewno apteki sieci DOZ, od wielu lat wykupuję tam leki i kosmetyki- mają bogatą ofertę w dobrych cenach, a jeśli chodzi o e-recepty bardzo sprawnie realizują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores30 0 Napisano Marzec 30, 2020 Moja ulubiona to Doz i tam zawsze realizuję moje e-recepty, mam konto na pacjent.gov.pl swietna sprawa i wiele ułatwień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenakrzewinska 0 Napisano Marzec 31, 2020 Ja też korzystam z apteki sieci DOZ i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Kwiecień 9, 2020 Nie trzeba mieć konta, ale warto je mieć, bo masz wtedy różne korzyści (m.in. historia leków wraz z dawkowaniem, jak dla mnie bardzo przydatne). Ja pierwszą receptę zrealizowałam w DOZ bez konta, a później już sobie założyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Kwiecień 20, 2020 Dokładnie, może niektórzy sceptycznie na początku do tego podchodzili, ale na pewno teraz zaczną doceniać e-recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romulus 2 Napisano Kwiecień 30, 2020 e-recepty są wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolka28 0 Napisano Styczeń 16, 2022 Stacjonarnie dobrą opcją jest apteka DOZ szczególnie dla seniorów ponieważ oni mają jeszcze dodatkową zniżkę w aptece w godzinach 8:00-12:00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Styczeń 29, 2022 Seniorzy, czyli ludzie w jakim wieku mogą z tej zniżki skorzystać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Flex Napisano Luty 20, 2022 Dnia 30.04.2020 o 10:13, romulus napisał: e-recepty są wygodne Są. A ile pomyłek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Luty 25, 2022 Dnia 19.02.2022 o 21:58, Moniszka napisał: Promocja w doz obowiązuje dla osób 60+ Dzięki, a ile tej zniżki tak w ogóle mają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Luty 25, 2022 moi rodzice też kupują leki w DOZ, mama mi mówiła że promocja to 20% więc całkiem sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Luty 28, 2022 Jeśli sie nie mylę cała akcja zaczęła się od godzin dla seniorów w pandemii, bardzo dobrze, że nadal ją kontynuują, to jednak spora oszczędność dla wielu osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia19878! 0 Napisano Kwiecień 4, 2022 Dnia 1.05.2006 o 17:16, Gość ewa1234 napisał: Znacie takie? Szybka i pewna dostawa? i niedroga. gemini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach