SmutnyZgorzkniałySamotny30 0 Napisano Maj 1, 2006 Prosze o wpisy wszystkich którzy nie mieli jeszcze dziewczyny a mają dwadziesciapare lat, wszystkie kobiety których męzowie nie mają ochoty na seks po slubie ,którzy zakochali sie bez wzajemnosci, którzy są brzydcy i niesmiali (tak jak ja np) i etc ZAPRASZAM !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooOOoo Napisano Maj 1, 2006 Ja dawałam za darmo JEMU i po pewnym czasie mnie zostawił a ja go nadal kocham :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmutnyZgorzkniałySamotny30 0 Napisano Maj 1, 2006 brawo za odwagę dla pierwsych wpisów !!! o to chodzi !!! wpisujmy swoje żale i narzekajmy !!! świat jest podły a zycie do d...py !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gorzkniejaca Napisano Maj 1, 2006 :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iroaria 0 Napisano Maj 1, 2006 To moze ja. Nigdy nie mialam faceta, mimo ze mam juz 24 lata. To wszystko przez to ze mam kompleksy i jestem niesmiala:( Poza tym nie wiedze sensu w moim marnym zyciu. dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faceci kłamią Napisano Maj 1, 2006 zawsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rębek Napisano Maj 1, 2006 łoj chyba przesadzacie trochę z tym narzekaniem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faceci kłamią Napisano Maj 1, 2006 jeden nawet powiedział, że jestem ładna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 a ja sensu w zyciu moralnym:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rębek Napisano Maj 1, 2006 jak mógł, dran jeden !!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmutnyZgorzkniałySamotny30 0 Napisano Maj 1, 2006 Świetnie !!!! Je jestem chudy , brzydki , wogóle nieprzystojny , nie spotykałem sie nigdy z żadną kobietą i nie mam nawet znajomych bo jestem bardzo opryskliwy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rębek Napisano Maj 1, 2006 to do kogo masz żal ??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faceci kłamią Napisano Maj 1, 2006 pozdrawiam mojego podszywacza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 a ja gruba jak beka i mam pryszcze:o:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmutnyZgorzkniałySamotny30 0 Napisano Maj 1, 2006 a do kogo mam mmiec ??? nie mam do nikogo !!! taki sie urodziłem i taki kiedyś umrę , w samotności i zapomnieniu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faceci kłamią Napisano Maj 1, 2006 ja tez jestem nieszczupła (choc do beki porównać się nie mogę, bez przesady), jak juz sie jakis facet przypląta, to okropny udup, nie potrafie się zakochać :( ale co tam, bedzie lepiej, nie użalać się, ludzie! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 uzalamy siem:p przetłuszczone włosiska mam:( i i....katar:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam żalu Napisano Maj 1, 2006 do nikogo,sama sobie krzywdę zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 załosne, lubisz pulchne kobitki?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żałosne 0 Napisano Maj 1, 2006 ekhm... ja jestem kobitką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 ale pulchną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmutnyZgorzkniałySamotny30 0 Napisano Maj 1, 2006 komu sie nie podoba temat NIECH TUTAJ NIE ZAGLĄDA !!!! WYNOCHA !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żałosne 0 Napisano Maj 1, 2006 ano troszkę pulchną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wole bez nicka Napisano Maj 1, 2006 no poużalac to się mozna .........też tak mam a zwłaszcza przy tak beznadziejnej pogodzie jak dziś człowiek chodzi od TV do kompa i tak w kółko co za wekend jakby świeciło słoneczko to u rodzinki na ogrodzie grilla by się zajadało ehhhhh co za pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 to masz lepiej ode mnie....bo ja jestem grubaską:( autorze topiku, mówi siem wypad lub zjazd:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam żalu Napisano Maj 1, 2006 a ja mam też już swoje lata. Za soba związki z popaprańcami. Zakochałam się w dupku. I sama wychowuje małe dziecko. I mam już tego dośc. Najchętniej rzuciłabym to wszystko w diabły i zaczęła od nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żałosne 0 Napisano Maj 1, 2006 autor topiku się zirytował ;) spokojnie, spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 nie lubię pieniaczy;) blech:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muddle-along Napisano Maj 1, 2006 zycie jest do (_|_) a szczescie sprzyja lepszemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach