pieszczocha 0 Napisano Maj 2, 2006 a ja mam grype :(:(:(:( chyba nie ptasią co ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja sama ... 0 Napisano Maj 2, 2006 fraszka ---> czego sie Slonko boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 3, 2006 witam zycze milego, dnia bez narzekania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 3, 2006 -> ta ja sama fajnie ze nie masz powodu do narzekania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renka* 0 Napisano Maj 3, 2006 Narzekam, narzekam, narzekam, narzekam, narzekam.. itd. Ale to wszystko jest głupie i do kitu....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 4, 2006 jak milo ze nikt nie narzeka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2016 Piękny temat wygrzebalaś, tylko dlaczego tak późno. Ty wszystko i zawszę tak robisz..... Popraw się, bądź w końcu normalana..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach