Marquita 0 Napisano Maj 1, 2006 Jeshuuuuuuuu sama idź, może spotkasz jakieś supermena:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tra la la Napisano Maj 1, 2006 to idziemy, mi też się chce kofeiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samanta fox Napisano Maj 1, 2006 supermani najczęściej mają towarzystwo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanko Napisano Maj 1, 2006 mam pytanko, czy jeśli właśnie uświadomiłam sobie, że kocham kogoś od czterech lat, ten ktoś mną gardzi, a w dodatku nie widziałam się z nim od lat trzech, to też mogę sobie ponarzekać? Nadmieniam, że przez to wszystko nie umiem sobie nikogo znaleźć, bo wszystkich mężczyzn porównuję z tym jednym i wszyscy odpadają w przedbiegach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samanta fox Napisano Maj 1, 2006 tra la la--> jaką kafejkę wybieramy?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalona dziewczynka 0 Napisano Maj 1, 2006 oj nie wszyscy, nie wszyscy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 Santi zgaduj slonko:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tra la la Napisano Maj 1, 2006 mocną i słodka jak my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 1, 2006 ja pije piwo:D przeciez nie bede narzekac:p wasze zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 zdrufko gorzkniejąca:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tra la la Napisano Maj 1, 2006 ja też piję piwo i nie tylko i co z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marquita 0 Napisano Maj 1, 2006 Już lepiej:) Zazdrosna kobieta, nie mam pojęcia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samanta fox Napisano Maj 1, 2006 gdy się narąbiemy w cztery trąbki, to nam się humory poprawią:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanko Napisano Maj 1, 2006 a ja nie piję ani kawy ani piwa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samanta fox Napisano Maj 1, 2006 mam pytanko---> a lubisz Kubusia?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warsawsquaw Napisano Maj 1, 2006 mam pytaniko-->tez się liczy...a moglam zgrzeszyć, tylko ten idiota się wzbronil przed pojsciem do mnie zanim mi to przyszlo do glowy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marquita 0 Napisano Maj 1, 2006 Nie marudź, zieloną herbatę sobie zrób:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tra la la Napisano Maj 1, 2006 to co pijesz? mleko? jak sobie z tym radzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmutnyZgorzkniałySamotny30 0 Napisano Maj 1, 2006 Co sie tutaj dzieje prosze drogich pań ??? To mój topik i tylko dla osób niezadowolonych ze swojego zycia !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanko Napisano Maj 1, 2006 Kubusia pijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tra la la Napisano Maj 1, 2006 no przecież jesteśmy niezadowolone mówisz - masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 1, 2006 mi humor poprawia ciocia stasia i jeremiasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanko Napisano Maj 1, 2006 to przecież jesteśmy niezadowolone, prawda?? :) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdrosnica Napisano Maj 1, 2006 Santi , rusz główką:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tra la la Napisano Maj 1, 2006 teraz wszyscy idziemy po coś do picia i ... topimy smutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marquita 0 Napisano Maj 1, 2006 Co za smutny zgorzniały facet aż się nie chce wierzyć, że tacy są:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samanta fox Napisano Maj 1, 2006 smutny, może się przyłączysz do naszej bibki?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanko Napisano Maj 1, 2006 tra la la -----> gdyby one przynajmniej kamizelek ratunkowych nie miały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 1, 2006 a co zabronisz mi tu przebywac:p no dobra czas na drugie piwo:) (male) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tra la la Napisano Maj 1, 2006 kubuś i zielona herbata też będzie dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach