Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia__14

trwale prostowanie wlosów

Polecane posty

Wiesz je sie chyba zamawia przez ta strone, ale nie wiem czy one sa skuteczne dlatego zalozylam ten topi. Napisalam do niech e-maila w jakiej cenie sa kosmetyki z tej serii, ale jeszcze nie otrzymalam odpowiedzi.

nio ja tez bym chciala to wiedziec:):) własnie prostuje włoski prostownica ups... znowu poparzylam paluchy au:P ogolnie zastanawiam sie nad chemicznym wyprostowaniem włosow. czy ktoras z was uzywala własnie czegos do trwalego porstowania wlosów?? porostowania chemicznego??

Gość kikolka
ja przymierzam się do takiego zabiegu fryzjerskiego skoro jest trwała to chyba i prostowanie ?! denerwuje mnie to ciągłe prostowanie i to że nawet po ich "zrobieniu" przód się kręci

Ja tez mam z tym problem dlatego zdecydowalam sie na chemiczne prostowanie, ale chcialabym sie dowiedziec o tym paru rzeczy.

Gość noiki
ja mam bardzo geste włosy a do tego naturalnie kreconce się czyli koszmarek bo dość że dużo to jeszcze sie krecą!!!i w ramach jakiegoś pokazu zaproponowali mi za darmo prostowanie metodą chemiczną ale po opisie tego zabiegu zrezygnowałam !! no i jeszcze jedno, dość istotne gdy odrastają włosy to już oczywiście normalne więc musisz cały czas ten zabieg ponawiać albo wygladać nie co dziwnie u góry puch a nadole idealna gładkość!!!!

Znaczy ja mam krecone wlosy, ale nie ze mam jakis puch i niewidomo co. Ja i tak nosze do szkoly zwiazane wlosy wiec jak beda mi odrastac krecone wlosy to wtedy bede je znowu wziazywac. Mi zalezy na prostych wlosach tylko na wakacje.

nie jestem w tym obeznana (mam proste naturalnie- naturą jest że pragne kreconych) ale chyba musicie wziadsc pod uwage ze takie prostowanie chemiczne to tez trwała odnulacja- czyli cholernie wyniszcza włosy :( wiec niewiem czy to dobry pomysl tylko na \"wakacje\" w salonach kosmetycznych wiecej wam powiedza:)

Ale chyba i tak zaryzykuje...ludzie ucza sie na bledach. Jak juz wyprostuje chemicznie wlosy to dam znac czy sie oplacalo czy nie.

Gość lea80
Dziewczyny są nowa technika prostowania Bio ona nawet wzmacnia włosy wiem że w Rosii i Szwecji zalecają jako leczenie takim środkiem ale gdzie ten zabieg zrobić w Polsce!!!????

Gość ona1976
Dziewczyny...nie probujcie nawet kupowac chemicznych preparatow, bo mozecie nawet wylysiec...moja znajoma wyprostowala sobie u fryzjera..miala poparzenia skory i polowe wlosow wypadlo:((( to jest dosc niebezpieczne, chyba,ze sprawdzone..

Sylwio, trzymam kciuki i to bardzo mocno... trwałe prostowanie to taka sama chemia jak trwała ondulacja, tak samo niszczy i tak samo marne efekty daje... kwestia jakichś specyfików kupowanych samodzielnie to dla mnie próba samobójcza, może się nie uda, ale gorzej jak tak... włosy AŻ TAK SZYBKO nie odrastają...