Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanczaca turystka

orange on-line

Polecane posty

Gość tanczaca turystka

czy orientujecie sie moze, czy jak loguje sie na stronke orange on line i sprawdzam minuty, ktore mi pozostaly (abonament firma 50) to wyskakuje mi informacja, ze pozostaly mi np. 45 min.z biezacego miesiaca i 10 min.z poprzedniego, to czy te 10 min.z poprzedniego sa wliczone w pakiet tych 45 min.i tylko jest to wyszczegolnione do informacji, czy jest to osobna pula minut, ktora mam do wykorzystania.....zupelnie sie nie orientuje :( dziekuje

Gość taki jeden X
Masz pakiet minut: 1. 50 min. tego tj teraz 45 2. 50 min. tamtego tj teraz 10 Aby wykorzystać pakiet z tamtego miesiaca muszisz na początku wkorzystać pakiet z tego. Proste?

Gość tanczaca turystka
dzieki :) czyli mam 45 min. z biezacego miesiaca + 10 minut z poprzedniego, czyli razem 55 min.,tak ?

Gość taki jeden X
Tak! Poczytaj w regulaminie, który podpisałaś to będziesz wiedzieć. Bo zaraz założysz kolejny topick i się zapytasz ile ważny jest ten pakiet, co ci pozostał z poprzedniego miesiąca.

Gość tanczaca turystka
dzieki taki jeden :) wiem, ze jest wazny w nieskonczonosc, a nie tylko w kolejnym miesiacu,tylko nie moglam zrozumiec z tymi minutami 🖐️ byles pomocny ;)