Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efwka

z zoltego rozjasnionego blondu na popielaty..pomocy!!

Polecane posty

Gość efwka

jak to zrobic...

Gość guma orbit
nalepiej kup sobie specjalny szampon do włosów blond - na przykład Wella (ok. 25 zł), który farbuje na popiel - taki szampon ma zazwyczaj czarny lub fioletowy kolor

Gość efwka
czy ten szampon nalezy uzywac codziennie? czy przez jakis okreslony czas? i kiedy widac efekty?

Gość guma orbit
kiedys fryzjerka nakładała mi na włosy taką mieszankę popielatą - na około 5 minut i efekt utrzymywał się jakieś dwa tygodnie (myję włosy codziennie) samodzielnie w domu będzie ci raczej trudno uzyskać taki efekt za pomocą farby - te zwykłe farby, nawet w odcieniach popielaty blond zazwyczaj barwią na żółto

Gość EFFFFAAAA
Kup sobie plukanke fioletowa do wlosow ;fiolex

sa tez płukanki do włosów - płukanka srebrna - wlewa sie pare kropel na litr wody i płucze wosy po umyciu - krople mają kolor fioletowy - ale na włosach powoduje efekt szarych włosow.

Gość guma orbit
ja myję wosy codziennie, ale używam go co drugie trzecie mycie efekt widać po pierwszym użyciu kiedyś miałam taki czarny, ale tylko próbkę od koleżnaki - ten był lepszy ja kupiam go w sklepie z akcesoriami fryzjerskimi nazywa się Regenal czy jakoś tak były jeszcze inne, podobno lepsze, ale kosztowały powyżej 50 zł

Gość efwka
narazie mam ciemny braz, wiem ze jezeli rozjasnie wlosy to beda zolte, obawiam sie ze fryzjer nie zgodzi sie na ich rozjasnianie, bedzie gadal ze sie zniszcza itp,dlatego tak sie zastanawiam co moglabym zrobic samodzielnie w domu, pozniej udac sie do fryzjera z taka zolta glowa:D zeby mnie ratowal:D moze tak sie uda je przefarbowac

Gość kup.....
GARNIER bardzo jasny popielaty blad jestem bardzo zadowolona-polecam

Gość kup.....
a TO MUSISZ NAJPIERW ODBARWIC WLOSY U FRYZJERA

Gość efwka
tez slyszalam o tych plukankach, tylko czy aby taka plukanka zbije ten zolty kolor.. no i + ten szampon, czy szamponu nie moge kupic w normalnym sklepie?

Gość kup.....
FRYZJER MOZE CI TYLKO ODBARWIC, a TY sama sobie zafarbuj w domu GARNIEREM

Gość efwka
moja kolezanka ostatnio byla u fryzjera i nie chcial jej odbarwic wlosow:( powiedzial ze za duze szkody:(

Gość kup.....
SAMA NIE PORADZISZ TYLKO ZNISZCZYSZ JESZCZE BARDZIEJ

Gość efwka
bede probowac u fryzjera, zobaczymy czy sie uda:) a czy ktoras z was przechodzila z ciemnego brazu na blond??

Gość guma orbit
ja ci ejdnak radzę pójśc do fryzjera - przynajmniej ten pierwszy raz na odbarwienie potem możesz samodzielnie nakładać płukanki, albo stsowac szampon ja sobie bardzo zniszczyłam włosy takim samodzielnym farbowaniem właśnie farbami Garnier musiałam ściąć długie włosy

Gość kup.....
NISZCZA SIE, ALE MASZ JASNE I MOZESZ FARBOWAC JAK TYLKO.... SA TERAZ BALSAMY ODZYWKI POLECAM

Gość efwka
naturalne mam ciemny blond, takze pozniej nie powinno byc problemu z farbowaniem, nie wiem co mi strzelilo z tym brazem.

Gość Golebi z palette
Barwi na popielato wszelkie zoltosci ,i jedyny jest bez amoniaku ,mowie o szmponie koloryzujacym -polecam ,sprawdzone nawet na moich czarbych ufarbowanych na zolto:O

Gość efwka
farbowalas sobie wloski sama czy u fryzjera?

Z doświadczenia powiem: NIE RADZE!! Lepiej idź do fryzjera na gęsty baleyage, piękny odcień,a całe włosy nie są \"zmasakrowane\". Wiem co mówie pod koniec wakacji zrobiłam taki eksperyment, nie dość,że zółte wyszły jak u kurczaka to jeszcze siano, no i nawet Regenal nie pomagał. Pozostało nałozenie brązu odczekałam i poszałam z podkulonym ogonem do mojej fryzjerki, która zrobiła baleyage i w końcu wyglądałam jak człowiek :) Acha, rozjaśniałam dwa razy (o zgrozo) a swoje naturalne mam ciemny blond...