Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivica

sukienki ślubne we Wrocławiu

Polecane posty

Gość vivica

możecie mi polecić fajne salony ślubne we wrocławiu?

Przejedz sie do takich niskich pawilonow (nie mam pojecia jaka to ulica)niedaleko braniborskiej i placu 1 maja (tak mniej wiecej pomiedzy... w sumie to tez to miejsce jest niedaleko izby wytrzezwien, niedaleko tego jest tez jysk) jest tam fajna pracownia krawiecka, w ktorej kolezanka szyje sobie sukienke. Maja fajne projekty i niskie ceny :) Do tego obsluga jest swietna, a w sklepiku obok dobierzesz buty.

ja jestem z Wrocławia,wiec pare salonow doradze .ul.Sokolnicza obok placu 1go Maja (teraz plac Jana Pawła II) salon Bellissima i wiele innych mniejszych sklepikow z sukniami slubnymi,butami itp.Sama tam dzisiaj byłam i zdziwiłam sie ze az tak duzo tego wszystkiego wyglada to jak pasaż ślubny .ul.Solskiego salon Agora .ul.Biskupia (boczna Wita Stwosza przy Rynku) salon Cymbeline .obok Rynku dom handlowy Kameleon (na parterze) .ul.Sienkiewicza (blisko ogrodu botanicznego) salon Demetrios .ul.Pomorska (2 sklepy, jeden na Pomorskiej a drugi bliżej Placu Staszica) .ul.Krynicka (dzielnica Gaj, w blokach) .ul.Dubois (jak sie idzie w strone placu Bema, obok wypożyczalni kaset Bewerly Hills-czy jakos tak to sie pisze) na razie wiecej nie pamietam,powodzenia :)

Gość Piła
mam nr tel do krawcowej z wrocka sama mam zamiar u niej szyc bo jest niegroga jak chcesz to dam ale reczyc jeszcze za mnia nie moge choc mojej kolezance szyla i byla zadowolona

no właśnie- chodziło o Sokolniczą- a ta pracownia jest obok Belissimy :)

Gość vivica
dzięki baardzo:) w sobotę się własnie do wrocka wybieram w sprawie kiecki, więc trzymajcie kciuki. mam mało czasu i muuusze kupić. buziaki:)

Gość viviva
dziewczyny, mam jeszcze takie pytanie topograficzne: słyszałam o remoncie placu grunwaldzkiego. Czy są duże utrudnienia w ruchu, bo jadę do wrocka autem i nie chcę cały dzien w korkach stać...