Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa5

Tanie lakiery do paznokci kontra renomowane marki.

Polecane posty

Gość kaskaa5

Co myslicie o tanich lakierach, takich po ok. 3 zł, np. Ados? Czy rzeczywiście niszcza paznokcie (nawet po nałożeniu bazy)? Czy lepiej zainwestować i kupić droższy lakier renomowanej formy? Czekam na Wasze opinie.:)

Gość kaskaa5
Nikt nie używa tanich lakierków z bazarków? :)

Gość kaskaa5
użwałam lakierów z Biedronki, ale paznokcie mi się rozpusciły i teraz kupuję tylko na bazarze

Gość ja używam tych tanich
i nigdy nic mi nie było. Moje paznokcie jakie były takie sa a rosną jak szalone

Gość kaskaa5
Nie używam żadnych Biedronek. ktoś się podszył. :P

ja czesto kupuje zestawy do frenchu i takie do zdobienia pazurkow z cienkimi pedzelkami, pazury mam pomalowane non stop! lakiery odpryskuja sie przy zmywaniu,praniu lub po dlugiej kapieli...ale te drozsze zachowuja sie dokladnie tak samo!!!!!!!!!!!! pazurki mam bardzo dlugie,swoje naturalne i raczej te lakiery za 3 zl nie niszcza ich

ja też uzywam tanich lakierów do paznokci . Nie ma żadnej różnicy - oprócz cenowej:) Zamiast przepłacać za jedna buteleczkę lakieru ,który i tak za chwile odpryśnie , wolę kupić kilka buteleczek w różnych kolorkach a w niskiej cenie. Tanim lakierom mowię zdecydowane TAK!!!!!

Gość SKK
zgadzam się z małą blondyneczką!

Gość kaskaa5
A możecie polecić jakieś tanie a zarazem dobre lakiery? jakich firm używancie?

Gość constans caroll
to mi odpryskuja po 3 godzinach

Gość kronos
a u mnie długo sie trzymają

Gość kaskaa5
A z Golden Rose - seria Miss Selene Mini? Wiem, że są malutkie i tanie, a czy dobre?

Gość kasiczek_17
ja mam lakier z Dor chyba takie cos,jest super,mam zestaw do frencza 2,50 jeden lakier;) chciałagym czasem kupic jakis droższy np łądny kolor inglota za 10zl ale mnie nie stac

Gość gosiek55
To chyba zaleyz od firmy i gdzie sie kupuje. Nie wszystkie tanie sa zle. niektore calkiem dobre

Seria Miss Selene Mini jest bardzo dobra, każdy lakier kosztuje ok. 2-3 złotych. Gęstnieje wprawdzie dość szybko, ale dobrze sie rozprowadza i jest całkiem trwały. Ja z tej serii kupuje tylko lakiery w kolorach typu turkus czy zieleń, których nie będę używać na co dzień, a jedynie od czasu do czasu.

Gość Rosasita
i tak jak drogi czy tani byłby lakier najwazniejsze jest przygotowanie płytki paznokcia aby była dobrze odtłuszczona itp....uzywajac tych tanich (miałam czerwony z adosa-troche przebarwił mi płytke paznokciowa. wiec polecam przy nich uzywac warstw podkładowych). A kupujac tani lakier mozna zaopatrzyc sie w dopbry utwardzac i od razu lakier bedzie sie dłuzej trzymał

Gość dddddddddddddddddddd
tanie ciemne kolory barwia paznokcie. ja duzo mocze rece w wodzie i musze powiedziec ze te drozsze(te z wyzszej polki tr)trzymaja sie dluzej,tani odprydkuju juz po pierwszym moczeniu.

Golden Rose - seria Miss Selene Mini ----> boska seria ;) cudne czerwienie mają ;) lubię lakiery z inglota. ok 11 zł, a super jakość i na dość długo starczają. mają fajne beże + inne ciekawe kolory, które ciężko znaleźć m.in: zgniłą zieleń, granat ;)

Gość ala milczarek
Nigdy nie kupowałam drogich lakierów. Lakier new nails, ten hybrydowy, to średnia półka cenowa, może nawet niska, ale jakościowo jest super. Nie patrzcie na cenę, a na efekt. W sieci można znaleźć recenzje w zasadzie każdego produktu.

Gość Katrina989
Ja np bardzo lubię miss sporty- cenowo nie drogie i mają fajne kolorki. Zwłaszcza teraz duuuużo pastelowych ;)

Gość paulinka_po
również używam Miss Sporty, mam sporą kolekcję :) z Wibo też są dobre. Mam kilka lakierów z tej droższej półki, ale zazwyczaj były to prezenty, np. Revlon. ale zazwyczaj kupuję te tańsze lakiery :)

Gość miki98
Najwięcej kosmetyków niemalże wszystkich marek znajdziesz w sklepie pod adresem www.nocanka.pl Ja zaopatruję w nim mój salon kosmetyczny! Mają doskonałe lakiery i żele do paznokci oraz kremy, których stosowanie przynosi oczekiwany efekt. Polecam, bo moim zdaniem warto!

Dla mnie nie ma lepszych lakierow niz golden rose. Seria ice chic i ich nowe kolory pastelowe sa normalnie prze mega! Sa w sam raz na lato, zwiezne i kobiece. Cena? niecale 7 zł za naprawde duza buteleczke (10 ml bodajze)

Gość Magda305
Ja odkąd znalazłam lakiery hybrydowe Effective Nails używam tylko ich. Długo trzymają się na paznokciach, no i jeśli chodzi o kolory to jest z czego wybierać! Mój numer jeden to Carmen 17 :)

Gość kostka35
Ja bardzo lubię lakiery z eveline i chyba mam ich najwięcej w swojej kolekcji zarówno hybrydowych, jak i takich zwykłych, które używam w przerwach pomiędzy manicure hybrydowym. Lubię Ico Chrome one mają ładne kolory i są trwałe.

Gość gość

W naszej drogerii od jakiegoś czasu mamy kosmetyki od Claresa (4mass.pl) i klienci sobie chwalą, sprzedają się bardzo dobrze. Z jednej strony wysoka jakość, z drugiej strony ciekawe niebanalne kolory, z trzeciej rozsądne, przystepne ceny.