Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HALINA SZ.

DO MAJĄCYCH POJĘCIE O KOMPUTERACH

Polecane posty

Gość HALINA SZ.

Pewnie to jest proste pytanie ale bardzo proszę powiedzcie mi Znalazłam galerię prac pewnego autora, zarejestrowałam się i zaglosowałam na jego 3 prace - fajne, mój mąż niestety nie może zaglosować z mego loginu, musi się zarejestrować, czy może zarejestrować się używając mojego laptopa? ma e-mail, ale czy może jego glos wychodzić z mego laptopa? nie bedzie przez to jakiś problemów prawnych?Też podobają mu się akurat te prace co mi. Pytam, bo oboje nie znamy się na tych sprawach a laptopa mamy dopiero tydzień. Jak to jest?

Gość HALINA SZ.
odpowiedzcie proszę

Gość HALINA SZ.
Chyba se bańkę strzelę,bo mi na trzeźwo źle przy nowym laptopie ... A do czego służy ENTER i SHIFT?

Gość tu nikt sie nie zna...........

Gość tu nikt sie nie zna...........
głupia jesteś

Gość po co ci komputer
jak się nie znasz?

Gość informatyka spytaj

Gość HALINA SZ.
Chciałam kupić kalkulator,ale nie było akurat w Biedronce wiec kupiłam laptopa, bo był na promocji.

Gość HALINA SZ.
czemu się nabijacie, ja potrzebuję tylko odpowiedzi na moje pytanie, nie jestem głupia dlaczego się śmiejecie ,mam 45 lat i to was bawi niech ktoś mi odpowie, ktoś życzliwy, mam nadzieję, że tacy tu są

Gość do Halinki Sz.
Idż napisz maila z laptopa, wydrukuj go, zapakuj do koperty, idż na pocztę i wyślij poleconym. Dojdzie ekspresowo .

Gość do haliny
posłuchaj, niech mąż zarejestruje się na tej stronie i niech zagłosuje. Mozna tak.

Gość lepiej nie zakładajcie na
jednym kompie FBI czuwa

Gość chyba topik powinien
byc zatytulowany do majacych jakiekolwiek pojecie o komputerach. Pytanie dosc banalne NIech maz zarejestruje sie (na twoim laptopie i niech odda tyle glosow ile moze. Nie wiem jaki jest limit a pewnie jakis tam jest. Klopotow prawnych zadnych miec nie bedziecie (skad Ci to przyszlo do glowy?) Jesli jest faktycznie jakis limit na oddawnia glosow z jednego loginu to wchodzcie tam codziennie i robcie to systematycznie. Pozdrawiam Ania

Gość HALINA SZ.
Bardzo Ci dziękuję.

Gość japiszon
skołujcie sobie dynamiczne Ip,można głosowac wtedy ile się chce :)

Gość nikt was nie namierzy skąd
te pomysły?

Gość wydaje mi się że można
A jak ktoś się uprze to i tak dotrze do Waszego IP. Ale co ma Twój mąż przez to szukac innego kompa? Spokojnie może przeciez korzystac z jednego komputera kilka osób. Jest Was dwoje => dwa głosy, logiczne;)

Gość MAGDALLENKA
możecie sobie na jednym kompie założyć nawet po 3 poczty, możecie potem zarejestrować się na tej galerii i głosować pod różnymi pseudonimami, zwiększacie wtedy szansę jednego np. zdjęcia na wygraną. Kto ci powiedział, że nie mozesz ze swego kompa wysyłać większej ilości głosów..........one idą z tego samego serwera ale z innych maili, rozumiesz?

Gość 09876509876
jak nie bedziecie nikogo obrazać nikt nie bedzie szukał was przez ip, a poza tym zawsze możecie powiedzieć, że te poczty należą do waszych znajomych, którzy nie mają swojego komputera ja mam 4 różne poczty i głosuję nieraz ze wszystkich 4

Gość można mozna można można

Gość karolina samosiuk
mozesz bez obaw