Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie to znalezc

gdzie znalezc info ile/jak karmic niemowle,jak myc,dbac?

Polecane posty

Gość gdzie to znalezc

Nie mam pojecia,nie mam dziecka,ale mam 26 lat i mi wstyd,ze sie nic nie znam.Czy lekarz jak bede w ciazy mi pomoze,doradzie??? Skad wy to wszystko wiecie???

Myślę że większość osób dowiaduje się różnych rzeczy od własnych mam,lekarzy lub poprostu szukasz w wyszukiwarce temat karmienie dzieci i niemowląt i masz wszystko o karmieniu tak samo możesz zrobić np z kąpielą.Najlepsze jest natomiast własne doświadczenie,na początku robi sie wiele błędów ale trening czyni mistrzem.Możesz też zaopatrzyć się w lektóry na te tematy co cię interesują.Pozdrawiam.

Gość ey5hb
ja pracuje jako niania do 14 mc maluszka. I na początku, też popełniałam gafy. Ale praktyka czyni mistrza.

Gość byłaś tu
wejdź sobie na www.noworodek.pl polecam

Gość oo raaanyyyy
Przed porodem powinno się zdobyc gruntowną wiedzę nt. pielęgnacji niemowląt, bo inaczej mozna zrobic krzywdę dziecku. Na nim się nie doświadcza. Dokładne przygotowanie, ot co! Zatem--kupuj podręczniki i pytaj kobiet w rodzinie!

Gość kalliani
Jeśli masz taka możliwość , zapisz sie do szkoły rodzenia . Uzyskasz takie informacje , a reszta to juz doswiadczenie :)

Gość gość
no i poradzilas sobie?