Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

rozmowa nie dla dzieci i idiotow

Polecane posty

no najpierw pisemna...ale ustna juz za tydzien..Oczywiscie mam opowiadanie borowskiego,inny swiat itd.a prezentacji nie mam poniewaz uwazam,ze temat dotyczacy swiata wartosci,wyborow,postaw jest scisle literacki i dodatkowe ozdobniki popsuly by nastroj...

ja miałam \"Literatura faktu jako zjawisko kulturowe XX wieku\"uzasadnij i zinterpretuj to zjawisko w Polsce i na Świecie\" a w mojej prezentacji kulturowej były zawarte najważniejsze cytaty itp.. a za to uzyskuje się dodatkowe punkty.. u nas za bezbłędne przygotowanie i przedstawienie pracy otrzymywało się 8 pkt na 20..reszta to odpowiedzi na pytania+dodatkowe prezentacje, plakaty itp itd.. ale nie wiem jak jest teraz:)

mysle,ze jeseli zapytaliby mnie o te ostatnie zdanie to odpowiem tak jak ktos inny juz tu napisal,ze system totalitarny \"robi z czlowieka niewolnika\",ogranicza mozliwosci jego realizacji,gloszenia odmiennych pogladow,stara sie tlamsic odmienne mu kultury(kwestia zydowska)itd...Napisalam ten topic bo chcialam aby ktos pomogl mi ladnie ubrac w slowa na to pytanie,ktore moga mi zadac egzaminatorzy.

tak,tak mam kilka waznych cytatow,ale bez rzadnych plansz i prezentacji....w moim przypadku byloby to bez sensu

no niestety teraz za sama prezentacje nie mozna zdac:(:(:( dlatego bardzo sie boje jakie pytanie moga mi zadac..

nie będzie tak źle:) jeśli sama zrobiłaś prezentację to nie masz powodów się bać..na pewno odpowiesz na pytania zadane przez komisję.. u mnie osoby które zapłaciły za pracę ledwie zdały.. też się bałam ale jakoś poszło:) podoba mi się twoja odpowiedz na to pyt:)więć będzie dobrze;) powodzenia;)

ok dzieki za pogawedke:)trzymaj sie!Teraz ide przypominac sobie lektury bo juz pojutrze polski pisemny...pozdrawiam!!