Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKK

balsam brązujący sopot stosował ktoś??

Polecane posty

Gość SKK

Zastanawiam się nad tym balsamem. Poleciła mi go znajoma. Może ktoś się wypowie? Jakie efekty?

Gość kikolka
ładna i szybka opalenizna, raczej bez zacieków - ale strasznie śmierdzi z upływem godzin, polecam aplikować na noc nigdy przed wyjściem "do ludzi" - zresztą i stosującemu zapach będzie znacznie przeszkadzał, podobno niezły jest też johson żólty i garnier - mają takie same właściwości, nie wiemjak ze smrodkiem.

smierdzą wszystkie niesamowicie, a jeszcze przez 2 dni czuje ten zapach (kąpiel nie niweluje całkowicie zapachu)!!! 😠 ale lepiej \"barwi\" sopot niz johnson, a garniera nie mialam wiec nie wiem

Jak dla mnie ten balsam jest okropny... DAje żółtą a nie złotą opalenizne Mam ciemna karnacje i po zastosowaniu tego bylam cala żółta, a gdy ojciec od mojego chłopaka zobaczył go po zastosowaniu preparatu chciał z nim jechać do szpitala bo myślał, że ma żółaczke. Dodam że chłopak ma jasną cere.

Gość chyba jak kazdy samoopalacz
brudzi biala bielizne i bluzki

Gość tak tak tak tak tak tak tak ta
dla mnie sopot = złóta cera .. bleee

Gość rewelacja
uwielobiam ten balsam. jestem naturalną brunetką, opalam się tylko na słonczku a dzięki temu balsamowi wszyscy się mnie pytaja gdzie się tak opaliłam. wcale nie mam po nim pomarańczowej skóry. dobry i tani

Ja jestem bardzo blada i tak dla próby posmarowałam sobie nim kawałek nogi (:D) no i była super brązowiutka! Ale... jedno mnie wkurzyło! Jak się myłam normalnie i przejeżdżałam gąbką po nodze, to się ścierało i było już takie nierówne :O

Gość LiLyy23ww
bo trzeba robić peeling przed nałożeniem takich balsamów i samoopalaczy! Tyle się o tym pisze już :| a ludzie nadal nie wiedzą :[

Wiem o tym... no fakt, nie pomyślałam:) to tak na próbe robiłam... heh. A jak zrobię peeling, to potem nie będzie mi się \"ścierała\" ta opalenizna? A co, jeśli potem znowu zrobię peeling? Zetrze mi się? Sorry:):P pzdr.

a mi on po kapieli hujowo schodzil i mialam plamy:o!! musialam sie szczotka szorowac:(zebym nie wygladala jak laciata krowa:D

Gość jest beznadzoiejny straszny
nie dosc ze smierdzi, czuc taki dziwny zapach, to brudzi ciuchy makabrycznie nie polecam !!!! i nie rowno barwi skore

Gość PotsOfLove
tak to fakt skóra jest pomarańczowa i zapach nie ładny

Gość na mnie w ogole nie dzialal

Gość agata------
ja mam jasna karnacje, gdy sie posmarowalam mialam zolto-pomaranczowa, wygladalam jak chora a nie opalona, wle juz swoja jasna niz takie cos miec na twarzy;/