Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obladi oblada

Z grzywką czy bez

Polecane posty

Gość Obladi oblada

Znudziła mi się grzywka, nie wiem czy zapuszczać czy obciąć. Mam długie proste włosy, przyzwyczaiłam się do swojego wyglądu z grzywką, ale częśc znajomych mówi, że bez niej wyglądam lepiej. Grzywka dodaje wdzięku, oczy wydają sie przy niej większe. Sama nie wiem, teraz przypinam włosy wsuwkami i to mnie już zaczyna denerwować. Zapuścić, czy obciąć?

Gość wklej zdjecie
:)

Gość hmmmhmmmm
mam długie włosy. zawsze lubiłam grzywkę. to bardzo dziewczęce. nie zrezygnuje z niej. a Ty jak chcesz :)

Gość Obladi oblada
ło matko, bez grzywki nie mam :P mi chodzi o argumenty za i przeciw grzywce lub za i przeciw bez grzywki :) Only...

no wlasnie :) pokaz zdjecie jak wygladasz z grzywka na czole i ze spiętą:) teoretycznie robi sie tak ze jesli ma sie wysokie czolo to nosi sie grzywke ( modne oczywiscie wyprostowane troszke dlugie najlepiej do dlugich wyprostowanych wlosow) a jesli czolo jest niskie to grzywka niekoniecznie bo to optycznie skroca twarz:) jesli znajomi twierdza ze lepiej bez niej to chyba maja racje bo oni potrafia spojrzec na Ciebie z dysansem :) obiektywnie:)

ja tez kiedys mialam dluuuugie wlosy az do pupy :P i nosilam grzywke ale to jak bylam nieco mlodsza jak teraz patrze na zdjecia to bosh gdzie ja oczy mialam:O w koncu postanowilam zapuscic i jak TERAZ patrze na zdjecia to wogole uwazam ze Bog mnie chyba wtedy opuscil... w koncu scielam sie na chlopaka i uwazam ze wygladalam.. jak chlopak:O potem wloski zaczely mi odrastac (kolorow ile mialam to nie zlicze) i teraz juz daawno nie scinalam mam do ramion i grzywke na boku wycienowane wlosy zapodala bym foto ale ee:P po co sie ujawniac;)) i tak mi najladniej

u mnie było tak: miałam proste włosy bez grzywki, mój fryzjer namawiał mnie wielokrotnie na jej ścięcie, zapierałam się rękami i nogami :D w końcu pojawiła się asymetryczna, lekka i delikatna, za miesiąc wycięłam prościutką i gęstą, i jestem z niej baaaardzo zadowolna :) jak nie mam czasu jej układać, to zaczesuję do góry, skręcam w delikatnym kosmyk i spinam wsuwkami jest wiele możliwości, których nie ma bez grzywki :)

Gość Obladi oblada
Tylko, że w lato grzywka się potwornie przetłuszcza... W sumie zawsze mogę podpiąć.Ok, obcinam to, co zapuściłam :) A, że bez grzywki mi lepiej mówią mi ci, co mnie krótko znają, bo starzy wyjadacze twardo twierdzą, że z grzywką jest mi lepiej :P Dzięki za opinie :)

Gość hmm......
Rosca--> eee tam:) ujawnij sie, a co! :)

a z reszta jesli masz grzywke to mozez miec ją prosta naoczka i spieta masz dwa wyjscia:):):)

hmm...... -- no dobra tylko sie nie smiejcie bo to zdjecia na fotce:P TYLKO ĆŚŚŚ!!!! :D www.stepfan18.fotka.pl grzywka na boku jest dobra:P jest grzywka-- i moze byc spieta i jej nie bedzie:) teraz i tak mi juz wlosy odrosly nieco

Obladi oblada -- moja droga zeby wygladaj dobrze to byla droga pelna niepowodzen ;) z czasem po kilku extremalnych fryzurkach dopiero zobaczylam jak mi jest najlepiej:) sluchaj tego co ludzie mowia :) z jednej strony mowi sie zeby nie sluchac a zdrugiej strony gdybym ja sluchala to bym wczesniej nie wygladala jak skonczona kretynka:( a raczej jak chlopak:| :O

Gość hmm......
Rosca, niezla laska z Ciebie:):);)Ladna fryzurka.

Gość lidia3222
z grzywka bedzie lepiej:)

hmm...... -- e tam laska :) Wyobrazacie sobie mnie w krotkich czaaarnych wlosyach:O masakra.. dlatego ja radze kombinowac jak najwiecej --zeby nie zalowac ze Ssie czegos nie sprobowalo a zeby wieziec jak wygladac dobrze:) Wlosy to tylko Wlosy-- odrosną :):):)

Gość Obladi oblada
Rosca -> ale masz, jakby to ładnie ująć, wielkie gały :) Bez kokieterii, jak Ci mówią ludzie, że jesteś fajna laska, to powiedz "dziękuję" i tyle :P U mnie grzywka na bok nie przejdzie , mam niewycieniowane, długie (do pasa), ciężkie, gęste włosy. I nie wycieniuję, bo jak mi fryzjerka powiedziała, będę wyglądała jak miotła. Po prostu włosy są proste jak druty. gdyby falowaly, to by było co innego. Grzywka na czoło jest ok, ale znudziła mi się. Po prostu, a teraz od 2óch tyg. przypinam, jeszcze tydzień i będę mogła porzucić spinki, bo kosmyki wejdą już do ogona :) Ale decyzję podjęłam, obcinam :) Kurcze, podoba mi się fryzura tej, no.. Rihanny (S.O.S) tylko, że u mnie to tak fajnei by nie wyglądało :(

ja tez mam taki problem czy zrobic sobie grzywke czy nie...ale gdybym miala taka buzke jak Ty to chyba nie mialabym zadnych problemow:D pozdro🌻

a ja własnie jakis miesiac temu zrobilam sobie grzywke. i jestem super zadowolona:):) i znajomi mowia mi ze to jest fryzura dla mnie:):) jak nie sprobujesz czegos innego to nigdy sie nie dowiesz jak bedziesz wygladac:):) ja poprawilam nature totalnie:P:P prostuje włosy i farbuje:P:P a ile kolorow maialm szok kiedys nawet wycielam z boku wloski na takie super krótkie [przynajmiej smiesznie bylo wloski odrastaja i znowu mozna z nimi cos zrobic:P:P