Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Farba16

nie umiem zadowolic swojego chłopaka

Polecane posty

Wiec wspólżyje ze swoim chłopakiem juz dluzszy czas ale ciagle on zadowala mnie siebie popzrez swoja inicjatywe czyli gdy uprawiamy sex on jest na mnie i prowadzibylo kilka takich sytuacji ze on nie mial sily by sie angarzowac i chcial bym ja pzrejela inicjatywe ale zakazdym razem nie wychodzilo, nawet penis wyskakiwal mi, a gdy juz byl w srodku nie moglam poprowadzic poprostu glupialam nie potarfie tego robic. nie wiem czemu przeciesz wiem ze tzreba ruszac biodrami itp ale ja poprostu nie moge kazda proba konczy sie porazka zaczynam czuc sie glupioi beznadziejna jakby sex nie byl dla mnie....co jest ze mna nie tak ????????

Gość Za młoda jesteś
dziewczynko...

Gość wicked
no to ktos tu ma poblem............

to zapytaj chłopaka, moze cos Ci doradzi, poczuje sie madry jak bedzie Ci czegos uczyl :)

Dziewczynko to nie Twoja wina Twój facet ma poprostu małego!!!!

Gość aaaafd
co za bzdura z tym małym:/ co za idiota ten wyżej. też na początku miałam z tym problem ale tego muszisz się wyuczyć. nikt nie bedzie Cie ściemniał że w pozycji na jeźdzca zawsze wszytsko idzie gładko. niech on spróbuje tobą na poczatek poruszać a poźniej spróbuj sama. on na pewno nie oczekuje od Ciebie że bedziesz to robiła od razu dobrze:o metoda prób i błędów to jest moja rada. pozdrawiam

Gość don Pedro Niemorales
spróbuj zacząć od wspólnej lektury słownika ortograficznego.

Gość zdbxx
zlot pustaków czas zacząć.

Gość aaaafd
no dobra. dziewczyna ma 16 lat. ciekawe jak ty pisałeś w tym wieku. pewnie krzyżykiem swoje imie i igrekiem nazwisko;P

jak się ma 16 lat, to już się umie pisać, wsiórku. nauka pisania zaczyna się w przedszkolu, jak sądzę.

ja w wieku 16 lat, byłem już w pałni wyedukowany w dziedzinie obciągów z połykiem, które namiętnie wykonunj manelom z podliskiego parku:classic_cool:

to że ma na końcu szesnastkę wcale nie musi oznaczać że ma tyle lat, mam głupia nadzieję że w tym wieku dzieci się jeszcze tak ostro nie bawią :P

Gość zosia_OO7
Z kamienną miną oraz z całkowitym opanowaniem maszeruję wytrwale przez palące piaski Sahary w poszukiwaniu parujących stolców, wygrzewających się leniwie w blasku słońca, które gdy napotkam otaczam wielką troskliwością i pieczołowitością, przyglądam się im z zaciekawieniem oraz uraczam swój nos ich wspaniałym aromatem, po czym rzucam się na upragnionego świeżego stolca i pożeram go, nie zważając na zasady savoir-vivre, delektując się jego niepowtarzalnym smakiem oraz konsystencją, dając sobie jednoczesnie do zrozumienia, że życie jest piękne oraz czując, jak duma wypełnia moją pierś, a radość gości w moim sercu

Ktoś tu widze rozumie tylko swoje żarty a cudze nie bardzo łapie. Jeśli cię to zadowli to potraktuj to jak ironię.

Gość strong men
zrub mu dobrze laske az zobaczyz ze sie podniecil a potem on przejmnie inicjatywe

Gość kasieczka16
nie przejmuj się ja też nie umiem zadowolić twojego chłopaka :/

Gość strong men
wiem co mówie, bo mój chłopak jest na prawde wniebowziety, jak siarczyście mu obciągną - jestem osiedlowym mistrzem laski i passive analu oraz czempionem piątego stopnia penetracji kakała 🖐️

W koncu ktos musi odpowiedziec dziewczynie po ludzku. Otoz wez jego rece i poloz na swojej miednicy, niech zacznie toba poruszac. Zalapiesz pozniej rytm i bedziesz wiedziala, jak to robic. A ze wyskakuje z ciebie - moze wysuwasz go za daleko? Najlepiej, jak sie oprzesz rekami o niego i bedziesz poruszala jedynie miednica w gore i w dol. Nic sie nie martw. Powodzenia.

W koncu ktos musi odpowiedziec dziewczynie po ludzku. Otoz wez jego rece i poloz na swojej miednicy, niech zacznie toba poruszac. Zalapiesz pozniej rytm i bedziesz wiedziala, jak to robic. A ze wyskakuje z ciebie - moze wysuwasz go za daleko? Najlepiej, jak sie oprzesz rekami o niego i bedziesz poruszala jedynie miednica w gore i w dol. Nic sie nie martw. Powodzenia.