Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

średnia do doktoratu

Polecane posty

mam system studiów 3+ 2 tzn .licencjat na mojej uczelni a magister na innej no i czy aby ubiegac o przyjęcie sie na doktoranckie studia potrzeba średnia z calych studiów od początku ,bo wydaje mi sie ze tylko z magisterskich obliczyc zeby miec ten konieczny próg.... a tak apropo to mialam klopoty(zdrowotne i osobiste ) i 1 rok mam w plecy ...wiec czy to mi nie blokuje tego doktoratu w przyszłości ,jestem na 2 roku a powinnam byc na 3 ...nie mniej o doktoracie zawsze marzyłam aby go zrobić ...i dopne swego a tak w ogóle moja uczelnia to NKJO pod patronatem UWr jak to jest

Gość mekii
A nie możesz sie po prostu zapytać w dziekanacie?

Cameron22 wszystko zależy od uczelni,na której zamierzasz zrobić doktorat.Jednak podejrzewam,że najistotniejsza będzie ocena na Twoim dyplomie,który uzyskasz po obronie pracy magisterskiej.Średnia ocen nie będzie mogła być niższa,niż 4,0-ale czy będą brane oceny z licencjata i magistra,to już na uczelni Cię poinformują.Poza tym poza średnią ocen istotne są Twoje zainteresowania,które będą stanowić o Twojej przyszłej pracy doktoranckiej i które musisz przedstawić swojemu potencjalnemu opiekunowi naukowemu.On zdecyduje wtedy czy warto sprawować opiekę nad Tobą,jako przyszłym doktorantem i wystawi lub też nie opinię,która jest niezbędna przy ubieganiu się o przyjęcie na studia III stopnia.Powodzenia:-)

Jesli pojdziesz na niestacjonarne doktoranckie to problemu z tym pytaniem sie promotora problemu nie ma....

Gość o kurde moja ooczelnia
ale numer... :classic_cool:

Gość o kurde moja ooczelnia
...i topik sprzed dwóch lat... 2006 - 22 = 1984... Mogłem znać młodszą koleżankę...