Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgosia ggggggg

ciaza

Polecane posty

Gość Malgosia ggggggg
DO: Anyżówka, mam nadzieje,ze rodzice mi pomogą, mysle ze zrozumieja, nie sa w sumie tacy straszni:)moze tylko troche...najgorzej ze chcialabym byc teraz z chlopakiem a on nie chce wrocic, mowi ze nie moze....

Gość Malgosia ggggggg
wiem ze jestem jeszcze młoda ale mi sie wydaje ze poprostu po tych antybiotykach spóźnia ci sie okres:)to napewno nie ciaza...przynajmniej ja tak mysle, ale wiesz ja mam dopiero 17 lat...ale z mojego punktu widzenia to przyczyna antybiotykow

Gość taka seee jedna
dzieki za dobre slowo!!! Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie tak jak sobie tego zyczysz za dwa dni zrobie kolejny test albo dwiedze gina, jesli nie dostane okresu, hmmm glowa do gory, bedzie OK.

Gość i coooooo
jestes w ciąży małgośka?????????????

Gość taka seee jedna
wyglada na to ze nie jestem w ciazy!!! dostalam okres, dosc bolesny, umieram z bolu...

Gość Malgosia ggggggg
To super ze dostałaś.....:)ja mam nadzieje ze tez dostane:)Powodzenia:)DO:Taka see jedna:)dzieki za wszystko

Gość Malgosia ggggggg
Jestesmy ze soba ponad 10 miesiecy

Gość do Abox
zejdź z niej... A Ty Małgosiu ggggg zrób już test i nie stresuj się

Gość Malgosia ggggggg
DO: Abokx, nie nie zabralismy sie do seksu po tygodniu znajomosci, pierwszy raz kochalam sie z nim po pół roku chodzenia ze soba, moze jestem nieodpowiedzialna ale nie taka łatwa jak ci sie wydaje!!!!!!!!!!!!!

Gość Malgosia ggggggg
wiem ze to moja wina i nie powinnam sie zwracac o pomoc u innych, wiem ze do seksu niby bylam dorosla a teraz placze ale naprawde nie wiem co robic, poprostu zakochalam sie i stalo sie,:(wiem co pewnie o mnie myslicie:ze jestem gówniara ktora chce byc dorosla i idzie do łózka z pierwszym lepszym zeby zasmakowac dorosłosci, ale to nie prawda kocham chlopaka i z nikim innym bym tego nie zrobiła:(wiem ze taka wpadka musiala sie kiedys stac tylko nie rozumiem dlaczego akurat teraz:(

Gość do Małgosia ggggg

Gość do Małgosia ggggg
Wcale nie jesteś nieodpowiedzialna. I nawet nie wiesz jeszcze, czy jesteś w ciąży, a już panikujesz. KOchana! Zejdź na ziemię i zaraz zrób test. Zobaczysz wszystko będzie ok! Pozdrawiam i życzę aby @ nadeszła:)

Gość do Małgosia ggggg
Wcale nie jesteś nieodpowiedzialna. I nawet nie wiesz jeszcze, czy jesteś w ciąży, a już panikujesz. KOchana! Zejdź na ziemię i zaraz zrób test. Zobaczysz wszystko będzie ok! Pozdrawiam i życzę aby @ nadeszła:)

Gość Malgosia ggggggg
Zrobiłam 2 razy test, oba wyniki wyszły pozytywnie........:(Matko!!!! A do tego zostawił mnie chlopak jak mu powiedziałam:(a myslalam ze sie mną zaopiekuje:(

Gość taka seee jedna
przykro mi ze twoj chlopak okazal sie tak nieodpowiedzialny... dupek! jak najszybciej powiedz mamie, rodzicom, zacznij sie dobrze odzywiac, po prostu na siebie uwazac, bo bedziesz mama moja mlodsza siostra zostala mama majac niecale 19lat, dla mnie to byl ogromny szok, ale dzieki wsparcu moich rodzicow dobrze sobie radzi, maly ma juz 16mscy pozdrawiam goraco i trzymam kciuki by wszystko bylo ok!!!

Gość do Malgosia ggggggg
Malgosia, jestes juz na 100% pewna ciazy???

Gość Malgosia gggggggg
Tak na 100 % jestem w ciazy...byłam u ginekologa...Ale wiecie co???JESTEM SZCZESLIWA

Gość taka see jedna
bardzo ciesze z Toba, jesli jestes szczesliwa!!! :) Najwazniejszy bys miala oparcie w rodzinie co do mojej siostry jeszcze, moi 2 bracia byli jeszcze bardziej zszokowani ciaza mojej siostry, miedzy soba mowili o "bekarcie" a teraz swiata poza siostrzencem nie widza dbaj o siebie!!!

Gość taka seee jedna
ktos tam podal linka, tam wyczytalam ze przez pierwsze 14 dni od zaplodnienia, zarodek jest bezpieczny, bo dopiero od 15dnia komorki zaczynaja sie specjalizowac, wiec gdybym byla w ciazy, dziecku nic by nie bylo trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! niech wszystko bedzie dobrze!!! pozdrawiam goraco!!!

Gość 7bazyliszek7
a jak zareagowali Twoi rodzice? podziwiam Cie bo ja bym sie chyba podlamala a na pewno mialabym problem zeby powiedziec o tym rodzica... A fecet jest beznadziejny i nie jest Ciebie wart!!!

Gość Malgosia ggggggg
Moj Marcinek jest kochany, dzis przyleciał samolotem z belgii:)jestem szczesliwa

a ile lat ma twój chlopak?? Da radę was utrzymać?

Gość a po co aż dwa topiki
na ten sam temat ?????????????????????????????????????????????? Może jakis modren to zauważy i wywali jeden z nich....po co zaśmiecać

Gość jak sie rozwija sytuacja
?????????????????????

Gość do malgosiii gggggggg
gosiu, jak sie masz? jak sie czujesz? Jak znosisz pierwsze tygodnie ciazy? napisz pozdrawiam🌻