Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ciekawych

kobiety znajace swoja wartosc

Polecane posty

Gość ciekawa ciekawych

hejka,chcialabym sie dowiedziec na jakich facetow lecicie,jacy was intryguja itp.w ogole o facetach,jacy z nich dranie i jaki powinien byc mezczyzna

Gość mężczyzn powinien
obciagać z polykiem i mlaskać wory.

Gość ciekawa ciekawych
chcialam zaczac fajny temat ktory by sie z czasem rozwinal a Ty przeszkadzasz

Który tak samo zna swoją wartość jak ja, nie potrzebuje ode mnie matczynej opieki ani tez rywalizacji bo ma jakies kompleksy ... :O

Gość mika pika
przychylam się do poprzedniej wypowiedzi - znających swoją wartość, kobiete zawsze aspiruje do mężczyzny który wg niej jest człowiekiem wartościowym, być może po cichu myślącej (po cichu !) iż jest ciekawsza osobowością niż ona sama - zasada - by gonić kóliczka, każdy chce mieć coś lepszego niż równać do grorszych

a ten wyjątek musi nie być ograniczonym emocjonalnie kretyńskim kłamcą, który się nie mje, puszcza żałosne teksty i beka z kumplami na zawołanie (kto głośniej). Musi być inteligentny, dowcipny i męski przy czym zadbany, ale nie lalusiowaty i wypacynkowany bardziej niż doda ;) oczywiście nie powinien być wypacynkowany nawet w połowie jak doda :D

Gość ciekawa ciekawych
nie sa tacy sami choc wiekszosc z nich to imbecyle,ktorym pomieszaly sie pojecia

przepraszam, że wypowiadam się po raz kolejny i tylko zaśmiecam topik moimi refleksjami, ale zauważyłam pewną prawidłowość: każda osoba, ktora ma pewność swojej wartości, jakąs taką pewność siebie (albo przynajmniej takie sprawia wrażenie) wydaje się być atrakcyjniejsza, nawet jeśli staje w konkury z przystojnym (piękną) mężczyzną (kobietą) użalającym/cą się nad swoją beznadziejnością no i oczywiście uśmiech, jako lekarstwo na wszystko, zasłania wiele niedoskonałości ;)

Gość ciekawa ciekawych
mika pika ja wlasnie ode4szlam od afceta przy ktorym tylko zatracalabym sie.chcial mnie miec tylko w domu i zaczelam sie zastanawiac co on chce osiagnac w zyciu jesli dla niego bylo wazne by jego kobieta byla bezurzyteczna kura domowa.wydaje mi sie ze nie mial ambicji....jak dla mnie prawdziwy facet powinien byc dumny ze swojej kobiety ze zaczyna osiagac sukcesy.juz sie pogublam z nimi...o co im kurna chodzi,sa skomplikowani,gdy bylam mlodasza nie bylo takich problemow ale teraz wydaje mi sie ze oni sa poprostu glupi...no chyba ze ja mam pecha

inteligentny,taki z którym mozna pogadadać,zadbany...Buraki odpadaja:P aha a na fure i komóre nie patrze...

zgadzam się z Wami, Kobietki. przecz z burakami! ;) mogę się dołączyć do dyskusji? aha! i mnie fura i komóra też nie obchodzą, facet nawet nie musi być misterem world, wystarczy, żeby był zadbany i zupełnie przeciętny z wyglądu koleś wystarczy ;)

Gość ciekawa ciekawych
no napewno mnie nie poje...co tak slabo idzie.zadna z Was nie spotkala jakiegos wyjatkowego imbecyla?

Gość ciekawa ciekawych
dlaczego piszesz jako kilka osob?mam racje?

ok, to może zaczne spotkałam człowieka, który na pytanie \"co u Ciebie?\" potrafił zupełnie nie po męsku odpowiedzieć \"wczoraj zemdlałem\"

Ciekawa ciekawych- do kogo to było? głupie pytania zadajesz, przeciez nie ma sensu pisać na jednym topiku pod kilkoma nickami :O no chyba, że Ty...