Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markusia

badanie u gina-Was tez tak boli??!!

Polecane posty

Gość markusia

ostatnio mialam problemy z grzybivca itd,wiec badanie u gina wziernikiem baaardzo mnie bolalo.Myslalam,ze to moze z powodu infekcji,ale infekcji dawno nie ma ,a ja dalej mam ochote kopnac gin jak mi to wsadza:/Czzy wy tez tak macie????

Gość moze idz do innego
lekarza ,mnie na razie (tfujj) nic nieboli podczas badania, co prawda do przyjemnosci sie nie zalicza, ale nie boli;)

Gość Mnie bolalo
jak chodzilam do kobiet ginekologow. One sie nie cackaja, tak przynajmniej myslalam ze musi bolec ,bo przecierz przyjemne nie moze byc badanie.Kiedys w weekend dostalam krwawienia, silnego bolu brzucha, goraczki. dzwonilam do mojej pani ginekolog, ale niestety byla na urlopie.Kazala jechac do szpitala no ostry. Z niemilych wspomnien z szpitala nie pojechlalm, dzwonilam do ginekologa mojej mamy, ktory mnie przyjal. MNie byla to moja pierwsza wizyta ale on mi wszystko wytlumaczyl, mowil co bedzie robil i co najwazniejszer byl tak delikatny ze nic nie bolalo oprocz tego cholernego brzucha. Teraz chodze do niego i badanie naprawde jest niebolesne. Wiec chyba tak mozna badac zeby nie bolalo.

Gość markusia
kurcze,to ja mam jakis problem chyba,bo w momencie jak mi ten wziernik daje,to tak zaboli,ze masakra