Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga77-82

Seks z osobą niepełnosprawną

Polecane posty

Gość olga77-82

Dziewczyny! rzucam pytanie, bo poprzednie...:-( Moja koleżanka chodzi z chłopakiem poruszającym się o kulach. Facet jest miły nie ma wyglądu powodującego niesmak... ale to nie jest facet na widok którego koleżanki robią ooooooo! Rozmawiałam z nim - jest inteligentny, dużo wie, jest dowcipny itd. No ale chodzenie z facetem to nie tylko rozmowy... I tu mam dylemat - czy poszłabym do łóżka z takim chłopakiem, gdybym takiego poznała. Zastanawiałam się nad tym... i chyba mam taką blokadę psychiczną. Może któraś z Was powie na ten temat coś, co może jest wynikiem własnych doświadczeń... Olga

Gość oj durna ty
po tym tylko ludzi oceniasz?????ze jest sprawny lub nie?? wspolczuje

Gość fdssdf
mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość img
milosc nie zna zadnych granic... w przyrodzie tylko ludzie stwarzaja sobie bariery, obserwowalam kiedys golebia ktory wybral sobie kolawa golebice chociaz wkolo bylo kilkadziesiat zdrowych

Gość olga77-82
Słuchaj, tu nie chodzi o ocenę tego człowieka. Chodzi mi o to, że teraz liczy się to jak Cię widzą. Jest coś takiego jak presja środowiska - to na zewnątrz. Powiedz w takim razie - zakochałabyś się w takim facecie? Rozważ to też, że jego niepełnosprawność może też ograniczać go w sferze seksualnej. Zastanów się nad tym Olga

Gość papol
albo mu staje albo nie a jak staje to co za problem ?

Gość Jekaterinka
No , a Ty chcesz w łóżku robić rowerek?. Jeśli tak to taki facet mógłby nie być dla Ciebie. :P

Gość o tym gołąbku
wzruszające - nie patrzac na inne w pelni sprawne gołebice on mial swoja kulawke :)

Nie mam takiego problemu ale każdy może przed takim stanąć byc ze zdrowym człowiekiem i trah............... pampersy i takie tam i tu jest miara człowieczenstwa czy hedonizm czy ludki odruch nie mnie oceniać co jest dobre kazdy musi wybrać.........co mu serce dyktuje a nie cudze durne czasami rady.......

Gość Do ...olga77-82
O ile uwazasz, że taka jest twoja "presja środowiska" to wybacz ... al e mamy zupelnie innych znajomych, poza tym człowiek myslący nie buduje swojego zycia na tak kruchych fundamentach :-D

Gość olga77-82
img - a Ty wybrałabyś takiego faceta mając wokół siebie - no... pełnosprawnych

Mysle że to tylko jedno z tysięcy kryteriów pełnosprawny niepełnosprawny bogaty biedny wesołek smutas marzyciel realista blondyn łysy wysoki niski Kiedys byłam z facetem na wózku - związek nie dotrwał do etapu łózkowego wiec na temat sexu z osoba niepełnosprawna nic nie powiem. Moge natomiast powiedziec jedno z Rafałem czułam się swietnie- był inteligenty czuły wesoły a gdy na niego patrzyłam widziałam jego uśmiech bystre oczy a nie wózek.Znajomi tez nie patrzyli na niego przez pryzmat niepelnosprawnosci (moze na poczatku- bo to cos nowego innego) dla nich był dobrym kolegą i super człowiekiem. Niestety zdecydował się na wyjazd poniewaz za granica bardziej doceniano jego kwalifikacje.

Gość Jekaterinka
Ja mam wokól siebie "pełnosprawnych" - i jakoś nie ma w czym wybierać. Różowa cera i kręgosłup jak struna nie gwarantują niczego :) .

achhha jeśli miało by dojść do \"czegoś\" na pewno bym się nie broniła :) mam pewność że dał by mi wiele przyjemności w łózku pomimo braku cześci \"akrobatycznej\"

Gość tak se pisze
jestem pewna że mogłabym zakochać się w takim mężczyźnie

Gość szczesliwi
moja koleżanką wyszła za mąż za niepełnosprawnego - bez nogi. super małżeństwo. jest informatykiem, pracuje głównie w domu, gotuje obiadki - zadowolony bo lubi gotowac, ona jeszcze bardziej, bo nie musi zasuwac z pracy do domu prosto w gary. a tej nogi, że jej brakuje, nikt nie zauważa. mają kilkunastoletnie dziecko.

Gość Do.... Fetish
Hej...Fetish...! prowadze badania na ten temat. ciekawych udzieliłaś odpowiedzi. Jeśli tu wstąpisz na chwilę, to napisz do mnie olga77-82@o2.pl pozdrawiam :-) Olga

Gość gość e04
Witajcie! Polecam Wam bloga Niepelnosprawna "Ksiezniczka", ktorego mozna znalezc jako strone na facebooku, ktory opowiada o dziewcztnie poruszajacej sie na wozku, oraz milosci. Blog, pokazuje, ze nawet bedac niepelnosprawnymm mozna zyc normalnie i spelniac swoje marzenia. Zapraszam i zycze milego czytania.

Gość gość e04
Witajcie! Polecam Wam bloga Niepelnosprawna "Ksiezniczka", ktorego mozna znalezc jako strone na facebooku, ktory opowiada o dziewcztnie poruszajacej sie na wozku, oraz milosci. Blog, pokazuje, ze nawet bedac niepelnosprawnymm mozna zyc normalnie i spelniac swoje marzenia. Zapraszam i zycze milego czytania.