Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroźna świeżość oddechu

West Ice - kto je lubi?

Polecane posty

Ja tez mam 15 lat i tez je pale i tez je uwielbiam!!!:D:D Weściki rządzą! xD Respect;)

u nas nie ma West Ice , ale sa za to West Menthol (zielone) :P

Gość Aneteczka
Czy to prawda ze West`y Ice trzeba trzymac w zamrazlce??:D

Gość jaaaaaaaD
west ice sa najlepsze! nie pale innych bo mi nie smakuja;/ gdy ich nie ma w sklepie nie pale wogole hehhe:D

Gość Łysy
Niedobre. Za bardzo capią gumą do żucia. pozatym, powiedzenie że papieros jest orzeźwiający a tym bardziej że ma sie po nim "mroźną świeżość oddechu" To żenada... Polecam LM czerwone.

Gość Łysy
A tak wogóle, kazda szluga to gówno. Palenie zabija i jest złe. Na jedno wychodzi jak sie smoły napijesz. Rzućmy.

Ja zaczynałam od Westów Silverów. Kiedyś spróbowałam Ice, ale niestety, nie zaprzyjaźnilismy się... obecnie sporadycznie Vogue Menthol PS. Spotkaliście się z opinią, że ci (a raczej-te), które palą cienkie papierosy typu Vogue, robią to dla szpanu? Ja coś takiego niestety usłyszałam...

Gość miczqa
westy ice najlepsze na swiecie!! tylko nie jestem pewna czy mozna je do mentoli zaliczyc bo ja nie czuje miety tylko hmm.. mróz ;P Ogolnie jak wlozylam je do zamrażarki byly tylko zimniejsze. smak sie nie zmienil. jak u was kosztuja? u mnie w kaliszu 6,65. Pozdrawiam palaczy! :D

Gość Grochu
Zmrozily mnie i tak mi zostalo.

Gość Mate123
kurde west ice soą zajebist* i to prawda!! mam 13 lat i jaram jak narecony westy ządzo xD pozdro dla fajnych lasek xD .... jaram juz dos dlugo i h matka niewyczuwa xD ale h z nią palilem ruskie vicki niebieski i terz są git ale niema to jak zajarac sobie westa na 15 minutowej przerwie xD to wciąga xD pozdro xD

aaaaaaa 😭 ja palilam tylko Ice na razie nie pale bo angole nie maja 😭 :O ale niedlugo wizyta w PL i przywioze sobie :P a potem musze namierzyc kogos kto sprowadza papierosy z Polski do UK i podpowiedziec zeby Ice tez przywozili bo z tego co wiem to najczesciej L&M handluja

Gość hubert
dobra jst ta seria ue co sie je kladzie do lodówy i sa zajebiaszcze serio

Gość woocash
a ja pale pall mal'e czerwone dawniej (pale od 2 gomnazjum) teraz slabsze pomaranczowe i czasmai zielone- polecam pallmale zielone nie sa tak mocno mentolowe jak ice'y ale sa swietne.. westy ice zamiast gumy do zycia;p acha ciezko rzucic palenie. chcialbym rzucic ale nie mozna:/

Gość 1 buuh = radosc z palenia
Ja ;ppp supcio szlugi pale je od miecha gicio smak ;] wczescniej palilem nexty i marlboro , ale westy to dopiero

Gość 1 buuh = radosc z palenia
a i mam 13 lat i pale od 12 ;d ajsy rządą

Gość Diabliczek
Popieram osobę niżej :D Hehe a na dodatek podoba mi się nowe opakowanie, czarne takie mroczne :D

Gość jacek co ma 13 latek
ice są zawaliste:)

Gość cabi
ohh... zajebiste papieroski sa :)

Gość ariwa
kiedyś były dobre, a teraz to gówno jakich mało, odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam, chyba tylko jako środek przeczyszczający :]

Gość Kicajer
Czy Westy ice to są typowe fajki mentolowe? Słyszałem ze dystrybutorzy papierosów mają na celu informować klientów co kupują mentol= zielona paczka Może ktoś się na tym zna?

Gość west ice
u i ja je tez lubie pozdrowest ice sa dobre jak je wdychasz to je chajna mrozosc lody

Gość west ice
west ice sa bardzo lodowe :>niektorzy ludzie sa ich fanami ale ja tez je lubie i moi kumple tez je lubia

Gość Smoge
Ja tam wole malboro czerwone :D

Gość west ice
czy po paleniu west ice bede smierdzial papierosami jak przy normalnych papierosach i ile one teraz kosztuja

Gość onakkaka
nie bedziesz tak smierdzial ,chyba 6,50