Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroźna świeżość oddechu

West Ice - kto je lubi?

Polecane posty

Gość West ice
To bede je musial sprubowac jesli tak niebede smierdziec

Gość West Ice
czyli one sa mietowe nie mentloowe bo mentole mi niesmakuja

Gość west ice
jakie sa najslabsze papierosy na rynku chodzi mi o te kture maja najmniej mocy

Gość west ice
a niewiesz czy slimy waniliowe mozena dostac w kazdym sklepie i ile one kosztuja

Gość west ice
no fakt wczoraj wypalilem cala paczke westów i prawie wogule nie smierdzialem . kiedys wypalilem dawidov i po jednym gorzej smierdzialem

Gość west ice
niewiecie czasem ile kosztuja davidoff biale i czy je mozna wszedzie dostac

Gość cigarettes
a porównując West Ice'y i L&M menthol....które wolicie? i czy można powiedzieć że są podobne? bo LM paliłam i mi smakowały a ciekawa jestem west'ów :)

Gość cigarettes
a porównując West Ice'y i L&M menthol....które wolicie? i czy można powiedzieć że są podobne? bo LM paliłam i mi smakowały a ciekawa jestem west'ów :)

Gość West ice
A jakie papiesosy sa najtansze bo ostatnio w lidlu widzialem jakies niemieckie fajki za 4,99 wiec niewiecie czy moze sa tansze

Gość West ice
Morze ktos z was palil davidoff gold bo niewiem czy warto je kupowac i czy sa dobre

Gość West ice
Ostatnio w sklepie widzialem west w brazowym opakowaniu niewiecie moze jak one sie nazywaja i jak smakuja

Gość Jakub_JG
Muszę przyznac, ze westy ice są na prawdę rewelacyjne;) Miałem stycznosć z Viceroyami, L&M Linkami, Davidofami, ale jednak te mają coś dobrego w sobie. Pozdrawiam:)

Gość deem
west ice są najlepsze...inne mi nie smakują i po nich łapy tak nie śmierdzą jak po innych

Gość zjadacz marsów
będzie już jakieś 5 lat kiedy poznałem Westy Ice. od tamtej pory kupuje je najczęsciej no chyba że już jestem na totalnym głodzie a w sklepie braknie :P Lubowałem się kiedyś w Rothmansach, ale pozostanę przy West. Szacuneczek dla niebieskich drzwi od lodówki :D

Gość west iceeee
to są fajki ZAJEBISTE ja tak uważam a jeszcze wyciągnięte z LODÓWKI:)

Gość Pabie
A czy wy sobie koledzy i kolezanki palacze wyobrazacie ze teraz u mnie w miescie Westy Ice'y kosztują w markecie 8.20?? przeciez to juz kpina jest, na szczescie odwiedzilem ostatnio zupelnie przypadkiem sklep a wlasciwie zaklad bukmarcherski(czy jak to sie tam pisze :) i tam wogole nie dosc ze mają pelno roznych fajek to jeszcze WI normalnie za 7.50! To było jak pozadny orgazm po roku bez seksu gdy zapalilem pierwszego West'a Ice'a :P Pozdrawiam was milosnicy WI! p.s sorry za brak polskich znakow i bledy jesli takowe sa ;p

Gość iceeee
WI-najlepsze jakie moga byc:)

Gość słodka idiotka 27
Ja kiedyś paliłam najróżniejsze Westy ICE, Slimy i inne podobne wynalazki Teraz wróciłam do klasyki i palę L&My czerwone. Dzieki temu że sa mocniejsze to chociaz czuję ze palę i nie musze tak często sięgać po papierosa. Slimów paliłam 15- 20 dziennie, a zwykłych L&M spokojnie mi starczy 10 na dzień

Gość 25 gratis
to fakt ja też WI wypalam więcej niz normalnych ,pewnie dlatego ze sa takie dobre..;)

Gość kafeteriaPRO
Eee, ja wolę Marlboro miętowe. Najlepsze papierosy, które paliłem, chociaż nie czuję się mięty jak się pali. Westy są tanie i mają kiepski tytoń. Nie wiem czy umiecie to wyczuć czy nie, ale jak pale jakieś fajki z lidla za 5PLN to żygać mi się chce. Marlboro the best!!

kafeteriaPRO masz racje dobry tyton to podstawa ;D ja tylko lm czerwone albo marlboro czerwone kiedys kupilem westy ice ale mi nie zasmakowaly ale teraz sobie kupilem jeszcze raz i chyba zaczynam je lubic nie mniej jednak i tak nie bd ich palic moze raz za czas ;p numer z lodowka jest fajny ale ja wsadzam do zamrazalnika bo jest szybciej tylko mi raz zawilgly slyszalem ze podobno z lodowki smakuja jak te cukierki ice ale to nie prawda bo smakuja tak samo tylko bardziej mroza ;D

Mam pytanie. Nie lepiej zajarać sobie jointa jak normalny człowiek tylko truć się papierosami, które i tak nic nie dają?

Gość spt
Ktoś mnie kiedyś poczęstował Westem i postanowiłem spróbować. Zapaliłem... i jeszcze, po pół godzinie nie mogę dojść do siebie. Niedobrze mi jak cholera. Takiego gówna jeszcze nie paliłem. Lecę kupić Marlboro, bo po tym to się najwyżej porzygać można. Gorsze to to od ruskich xD Jednak z mentoli to tylko Marlboro i LMy.

Gość mały palacz
Mam pytanie odnosicie tych papierosów pale je od jakiegoś czasu i mi podchodzą ale kumple mówią że od nich człowiek bez płodny jest o co tu chodzi ?

Gość PumaKP
Mam pytanie westy ice pachną dla mnie jak guma orbit :D. I czy w oddechu lub w ubraniu przy paleniu na dworze osoba nie paląca je wyczuje? Chodzi mi o typowy zapach fajek które czuć b.mocno dla niepalącego, żeby po powrocie do chaty ciuchów nie trzeba było wietrzyć itp. Proszę o wasze zdanie w tym temacie ;)

Gość West_Ice_Lover
Ja pale już te fajeczki kilka miesięcy i jakoś nie widzie dla nich alternatywy...mają przesuperzajebisty smak...ide na buhha :D Pozdro