Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroźna świeżość oddechu

West Ice - kto je lubi?

Polecane posty

Gość marlboro ice
wiecie, że weszły na rynek Marlboro Ice są nieporównywalnie lepsze od west ice. pozdro

Gość smoky cat
teraz malboro gold ale szukam nowych smakow :) tyle ze co kupie jakies to mi nie smakuje. west ice jeszcze nie probowalam ale chyba jutro kupie, wszyscy je tak zawchwalaja. kiedys sprobowalam slimy mentolowe chyba LM, co za gowno! w ogole nie czulam ze pale i w dodatku zaraz sie skonczyl. i polecam cygaretki waniliowe, mniam! tylko u mnie ich dostac nie mozna niestety. a na malboro ice jeszcze sie nie napotkalam ale tez chetnie sprobuje :) nie ma to jak dobra fajka po ciezkim dniu.

Gość BasiazMileniumGliwice
Ja je pale i bede palila. Daje do zamrażarki na 30 minut i efekt niewiarygodny. Pycha

Gość L3mmy
Jedne z najlepszych papierosów jakie paliłem! Są za*ebiste

Gość komiksowa
Ja palilam kiedys Malboro Blue Frost. Nie wiecie moze czy roznia sie od West'ow Ice? I ile obecnie WI kosztuja?

Gość beczka piwa
jak wiem 9,70 zlotych

Gość moje wielkie zakręcenie
Zanuż się w moim świecie! Uwaga - WCIĄGA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl

Gość mordercaZulicy1999
Ej dobre som te szlugi bo mama nie wyczuwa hehehe

Gość zachodni lód
Ja westy icy pale od 8 lat i nie zamierzam zmieniać na żadne inne

Gość Shappy
Też słyszałam o opcji z zamrażalnikiem, serio wtedy są bardziej mentolowe? :) Muszę kiedyś spróbować :) To dla mnie strasznie sentymentalne papieroski, kiedy w końcu odważyłam się zapalić kupiłam właśnie takie i od razu stały się moim numerem jeden :) I serce mi pęka jak słyszę, że mają je wycofać... Wtedy to chyba cały wagon ich kupię, żeby mi starczyło do końca życia :) Lubię je za ten miętowy posmaczek, ale niestety muszę z bólem przyznać, że jak zaczynałam 3 lata temu (albo i więcej) to miały bardziej intensywny smak. Ale nie wiem czy to kwestia zmian składu czy ja już się przyzwyczaiłam. Pewnie to drugie :) Tak czy siak każdemu kto nie pali nałogowo grubych śmierdzieli polecam na miłe wieczory :)

Gość LibacjaWersjaNowoczesna
Jak tak poczytałem te wszystkie opowieści i sprawdziłem że ludzie jarali się WI już 10 lat temu to w najbliższym czasie nabywam muszą być super :D smutne jest to że w postach z 2006r piszą że kosztowałynniecałe 5 zł a teraz już około 12 ;( pozdrawiam palaczki i palaczy ;)

Gość gość
Haha, ja też właśnie szukałam informacji o nich, bo zobaczyłam dziś w sklepie