Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody wnerwiony.

4 pryszcze na klacie i tak od 3 do 6 na plecach

Polecane posty

Gość Młody wnerwiony.

Cześc. mam 4 pryszcze na klacie ( pomiędzy cycuszkami ) i tak od 4 do 6 na plecach. tak znikają i się znowu pojawiają nie są za bardzo ropne raczej takie czerwone. Co mam kupić by się ich pozbyć wyglądać seksownie na plazy i żeby dziewczyny na mnie leciały . Z góry dziękuje papa

Gość Młody wnerwiony.
nikt mi nie pomógł :o serca nie macie: pomocy :p pa

Gość Młody wnerwiony.
a może miłe Panie polecicie mi jakieś mydło antybakteryjne jakieś maście , balsamy , toniki bo wogóle się na tym nie znam , a jakoś z 3 pryszczami nie spieszy mi się do kosmetyczki. Z góry dziękuje . pa

Gość tak jak je
zlikwidujesz to twoje zycie cuownie sie odmieni-wszytskie laski nagle dostrzega jakis wspanilay przystojny inteligentny,,bo tak to sie wstydzily tych 10 pryszczy...co by kolezanki powiedzialy ze z takim chodza :0 ...

Gość młody wnerwiony
no dokładnie o to chodzi , nie po to ćwicze 6 weidera , chodze na siłownię i rzeżbię ciało , opalam się by ładnie wyglądać by jakieś okropne kilka pryszczy zmarnowało mój image :o pomocy

Gość młody wnerwiony
szczególnie te 3 pomiędzy piersiami są takie okropne takie 3 czerwone diody niah ble :o

Gość tak jak je
boshe czlowieku jestes wartoscia sama w sobie ..jesli uwazasz zes tylko cialem i niczym innym nie zaimponujesz kobiecie to hmm... zmien myslenie znam zajefajnych kolesi z masa pryszczy na buzi ( mozesz sobie to wyobrazic?:>)za ktorymi laski szalej ...

Gość młody wnerwiony
cieszę się , że podzieliłaś się ze mną swoim spostrzeżeniem , ale nadal nie wiem jak się ich pozbyć w szczególności tych 3 diod na klacie. z góry dziekuje

Gość kup sobie jakis zel punktowy
:) przemyj antybakteryjnym tonikiem :D tyle moge poradzic pozdrowiam;)

Gość młody wnerwiony
żel punktowy sobie kupie i coś antybakteryjnego może mi znikną wtedy te pryszcze :o i laski będa na mnie lecięc :P

Gość i tak grochem o sciane
podzielilam sie tymi spostrzezeniami bo chcialam ci cos dac do zrozumienia(oczywiscie nie zlapales) - ZAWSZE!!! bedziesz je mial(te pryszcze w sensie) a laski tak jak nie lecialy to nie beda leciec poki nie zmienisz myslenia na swoj temat :P TYLE:D powodzenia w marnowaniu kasy na zele, pianki, toniki, kremy, masci, kremy,toniki, zele... :P

Gość młody wnerwiony
no dobra, jak nie żele to po prostu wieczorkiem je sobie wyssam:) Ropy nie będzie i przy okazji się najem :)

Gość młody wnerwiony
to był podszyw , dziewczyny przeciez ja sobie żartuje , tak cięzko się zorientować :p

Gość młoda wnerwiona
dziewczyny, a ja mam też problem, bo mam takie 3 pryszcze między pośladkami, a nie po to chodzę na aerobik, ćwiczę Tamilee Web, żeby potem coąś takiego zepsuło cały efekt:( Co mam robić z nimi? Znacie jakiśsposób na te pryszcze, pliz😭 Bo nigdy żaden chłopak nie będzie mnie chciał i już na zawsze zostanę dziweicą:P