Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

wirusy!!!!! buuuuuuu

Polecane posty

jakieś ścierwa zaatakowały mi komp :( buuuuuu i narobiły ch..ni :( buuuuuuuu i pewnie czeka mnie format c :( buuuuu musiałam sie pożalić :(

Gość kazik2123
po co format? wystarczy zeskanowac antywirem

zeskanowane, wyczyszczone, ale zdążyły nałabaganić :(

masz jeszcze te wirusy ??? to mi wyslij

Gość nie jestes sama
cofnij system,to na 100 %ZADZIALA

poważnie chcesz Kirus? domyślałam się skad się to scierwo przypałętało i wysłałam znajomemu, żeby sprawdził, u niego się załącznik nie otworzył, od razu przyblokowało, a mój kaspersky chyba pijany spał - a na końcu i jego całkiem szlak trafił!! coraz to ciekawsze rzeczy odkrywam...aż boje sie czegokolwiek ruszać coby sie bardziej nie załamywać:( oj, jutro chyba ciężki dzień przede mną:( buuuuuuuuuu

Gość nie jestes sama
zrob tak jak mowie,u mnie to zadzialalo

nie jestes sama -->ale to chyba działa jak ma się zrobiony punkt przywracania systemu - a ja takiego sobie nie zrobiłam:( buuuu

Gość nie jestes sama
ja tez nie robilam,na szczescie tworzy sie sam

biore się za szukanie punktu...

chce, ja zbieram rozne takie smiecie :) wyslij mi :)

Kirus--> wysyła to jest jakaś paranoja!!!!!!!!! najpierw darł się że mam złą date w systemie, potem przestał przewijac okno w gg, potem szlak trafił kasperskiego, potem zczaiłam, że ten pliczek jest trefny i chciałam go znaleźć i wywalić to po wybraniu \"wyszukaj pliki lub foldery\" pokazało mi sie białe okno i pies na dole i nic wiecej!! zciągnęłam nowego antywira, zeskanowałam, znalazł coś, wywalił i nic... chce przywrócic system - pokazuje się białe okno i nic więcej, puste :(

dzieki, pozniej wrzuce do mojej kolekcji :) dostalas tego wirusa przez gg?

nie wiem :(, instalowałam dziś troszke rzeczy, no i przy jednym pokazał mi sie komunikat, że żeby działało to musze to mieć (ale barzo mozliwe, że przy ściaganiu jakiejs wtyczki do gg) za cholere nie pamiętam przy czym to było :( kara :(

Gość nie jestes sama
a co z przywracaniem systemu?

hmm, jak widze coraz więcej \"białych okienek\"... wyszukaj pliki - nie działa z narzędzi systemowych - informacje o systemie - w ogóle sie nie uruchamia, przywracanie systemu - białe okno...brailem mam czytać?! az strach zaglądać co jeszcze...:(

laptopiszcze przez okniszcze, cel gówniszcze na chodniszcze buuuu :(

Gość kobito wywal to czego masz
w nadmiarze z kompa.poważnie ! a teraz zrób tak: wyłącz dostęp do internetu. F8 i na awaryjnym przeskanuj Spybotem, usunie Ci wszystkie wiry. następnie włącz kompa, wywal to czego masz za dużo, zrób defragmentację i komp będzie śmigał jak nowy :) ciał amore ! 🖐️

gdybym byl n atwoim miejscu zrobilbym nowa czysta instalacje systemu, bez zadnych skrotow, ale pewnie inni moga miec inne zdanie reinstalacja moze zajac mniej czasu niz zabawy w szukanie wirusa

Gość kobito wywal to czego masz
nie zgadzam się kirusie! to o czym piszę nie trwa długo.reinstalacja trwa całe wieki

no nie wiem, pierwsze co zrobiłam jak mi te białe okna wywalił przy wyszukiwaniu plików to właśnie skan na awaryjnym NODem32 - jakby się uparł to było tego niewiele, chyba z pięc plików zainfekowanych, sama sobie nabruździłam dzis bo do tej pory wszystko ładnie chulało tylko głupia ciekawska i naiwna baba jestem...nie wiem, co to było - sakanowałam po najnowszej aktualizacji wirusów a on go nie znał i kazał sobie wysłac do laboratorium, dopiero za trzecim razem udało sie je wywalić - ale juz po ptakach:(

a w nadmiarze to raczej nic nie mam - jesli o to chodzi to mała pedentka ze mnie :)

a już miałam nadzieje, że przez noc sam się wyleczy :( ;)

Gość Żółty Kopciuszek
daj logi ze skanów hijackiem i silentrunnerem

ŻOLty--- hmm, myslałam, że ciemna nie jestem:)..., nie wiem za bardzo o co ci chodzi...możesz mnie jasniej naprowadzić

zaczynam czaić :) ech, google :)

siedze już nad tym długo, do czwartej się mordowałm, nic juz nie ma, wywaliłam niedźwiedzia, który instaluje sie ze szpiegami i takie tam...wszystko wyczyszczone tylko szkody zostały, spróbuje najpierw naprawić system a potem jakby co format :( buuu

udało się wszystko naprawić :) ale jak jeszcze raz \"coś\" mi karze zrestartować kompa to wyjde z siebie i stanę obok ;) Kirus, Kirus jak tam wirusik ;)