Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka 21

prosze Was kochane o odpowiedz bo już sama nie wiem - wynik testu ,załamana

Polecane posty

Gość maleńka 21

Kochane zrobiłam test sama nie wiem co o tym myśleć wszystko zrobiłam jak zawsze wdług ulotki i kochane po okolo 30 sekundach zaczela sie pojawiac ta kreseczka na gorze ze brak ciazy , na dole sadze ze wtedy powinna juz byc ta co oznacza ciaze jednak wystapila tylko tamta ,za jakies 10 sekund zaczelo cos na dole sie pojawiac jakby jakies zalanie tam gdzie wyskoczyc powinna linia ciążowa tak wyraznie sie zaznaczylo ale nie saama kreska bo kreski żadnej nie bylo nawet niewyraznej a caly obszar od dolu az polowy testu jakby zamokł na rozwo od samego dolu do tego miejsca gdzi jest zazwyczaj dolna kreska pozniej coraz wyzej , myslalam ze jestem w ciazy z tych nerwow po ok.1,5 min od rozpoczecia testu to cos z dolu wyschlo bo to bylo jakby nadmiar bo zalalo od dolu az do polowy testu i pojawila sie na bialym tle tylko wyraźna czerwona kreska która oznacza brak ciąży a wiadomo wynik testu odczytuje sie po ok 3 minwiec chyba efekt koncowy sie liczy a jesli bylaby wpadka z postionoru to ciąża trwałaby już jakieś ładne 2-3 miesiace wiec chyba by wykazało ?? jak myślicie co robić ?? jestem w ciąży ?? a od tego niebezpiecznego stosunku minelo jakos 2,5 tyg jakos tak

Oj nie jestes w ciazy! Przeciez ze tezty tak wlasnie dzialaja - to pole musi zostac zalane! A jersli zamoklo na rozowo to wydaje mi sie ze roibilas quick vue mam racje? Glowa do gory nie jestes w ciazy :)

jezu co ja napoisalam :D teZty = teSty

Gość maleńka 21
Raija - dziekuje kochana no to był pre test ale zrobilam tak jak tam napisalam, :) sama pewnie mnostwo błędow zrobilam w tym opowiadaniu ,ale to stres i nerwy , a pomylki w pisaniu zdarzaja sie kazdemu ..całuski ❤️ piszcie

Poza tym ciaze 2-3 miesieczna to juz kazdy test by wykryl uwierz mi, ilosc hormonu odpowiadajacego za utrzymanie ciazy z ktorym reaguja te testy bardzo szybko wzrasta! A pre test tez jest bardzo dobry - uwierz mi wiem co nieco mam siostre farmaceutke ;)

Gość maleńka 21
Raija ❤️ kochana dziekuje od razu lepiej :)

Ja uważam że powinnaś jednak iść do lekarza. Ja byłam w podobnej sytuacji i zaliczyłam wpadke mimo iż wzięłam POSTINOR.Miałam dziwne krwawienia,robiłam test za testem a w końcu USG dopochwowe wykryło że jestem w ciąży POZAMICICZNEJ.Cos mi sie wydaje że chyba zle przeczytałas instrkcje do testu.Czerwona kreseczka oznacza CIĄŻE a nie jej brak.Nie pisze tego żeby Cie wystraszyc ale radze zrób jeszcze raz ten test i przyjżyj się mu uważnie.Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość ====================
jaka ciaze?? dwie kreski oznaczaja ciaze, a nie jedna!! sadze, ze nie jestes w ciazy.

Może zależy jaki test się robi?Ja robiłam takie z dużą buzką dzidziusia na opakowaniu.Mam je do dziś(widnieje tam jedna czerwona kreseczka)

Przyjrzałam sie bardziej tym testom i jednak są 2 kreseczki(te niebieskie poprostu wyblakły)ale czerwone widnieją jak byk.

Gość maleńka 21
kochane zrobie test jescze raz :( bo widze ze zdania są podzieone a sama nie wiem co o tym myslec:(

Gość maleńka 21
:(

Gość maleńka 21
:(

Gość najlepiej...
idz do lekarza:) kochana!

Gość maleńka 21
kochana chyba będę musiała :( tylko poczekam do okresu do 12 maja :( wtedy kolejny test i pozniej lekarz :( ehh ale dziwny ten tes :( ❤️ dziekuje oczywiscie za rade

ale wiesz cio???? test jest dopiero wiarygodny w dniu spodziewanej miesiączki-a ty masz ja dostac dopiero 12 maja...wiec skad ta panika? bedzie ok, uszy do góry!

Gość maleńka 21
kiwik - kochana robilam z porannego moczu ale zrobie tez na pewno wlasnie wtedy kiedy powinnam dostac okres chyba ze go dostane ,ale zapewne tak czy siak zrobie bo bede sie nadal bała, całuski

a co sie konkretnie stalo ze sie tak martwisz? mozesz napisac? mzoe jakos cie jeszcze bardziej podniose na duchu:) tez przezywalam to mnostwo razy wiec dobrze cie rozumiem...

wieczorem jeszcze wejde i ci odpisze, teraz musze leciec do miasta...pozdrawiam maleńka, naprawdę, mnie zaprzątaj sobie tym głowy, bo jak sie bedziesz stresowac to jeszcze sobie miesiaczke opoznisz 🌼

Gość maleńka 21
kiwik - kochana robilismy to w płodne ,pękła prezerwatywa i mogło coś się wlać hcoć niewiele bo zdążył wycofać sie i wiekszosc na pewno bylo poza nami n ale kto wie czy nic nie wpadlo skoro mielismy pewnosc ze ta gumka jest cala , nie zoriwentowalismy sie ze pekala :( po 26 dniach od wpadki i w dniu okresu zrobilam test , wyszedl negatywny robilam go wieczorem w koncu tle dni po wpadce, niby okres jakis tam byl tylko troszke inny niz zawsze ale po nim zrobilam test i wyszedl negatywny tak jak napisalam, wykonywalam wieczorem , nastepnie gluypia bez zabezpieczenia raz mialam stosunek , w dni nieplodne choc cholera wie jak rozregulowal ten postinor, wytrysku nie bylo zadnego tylko po ok 2 min wyjscia ze mnie wtedy nastapil, nuby jkiedys tak robiklismy i bylo ok ale wiem ze juz nigdy nie bede tak lekcewazyc, wiesz kochana ten sam partner chcial mnie pobic , ublizal kiedy powiedzialam mu ze boje sie jesli zajde w ciąże dlatego tak sie boje zrobilam test od tego bez zabezpieczonego stosunku po 2 tygodniach tzn ten test wczorajszy a z nim 2 tygodnie temu zerwalam sama nie wiem czy mozliwa ciąża jednak zrobie test w terminie okresu odpisz kochana

Gość maaaa
tez mam podobny problem, juz drugi miesiac jak nie mam miesiaczki. tzn. niby nie mialam miesiac temu ale wystapowaly dziwne plamienia, tak jakby brazowawy sluz( przez ponad dwa tyg.)- zrobilam dwa testy ciazowe wyszlo ze nie jestem w ciazy, teraz powinnam dostac kolejna miesiaczke znow nie mam. bylam za granica, tlumaczylam sobie, ze to pewnie zmiana klimatu itd. kochalismy sie z prezerwatywa, wiec tez dziwne gdyby byla to ciaza. nie wiem co jest grane... pare dni dopiero jestem w kraju, wiec najpredzej w przyszlym tyg. moge isc do lekarza. teraz mialam i mam za duzo na glowie. jesli to nie ciaza to co to moze byc?? jakis torbiel ? dziewczyny macie jakies podobne doswiadczenia????? pliss.

Gość maleńka 21
maa a kochana nigdy nie zażywałas postinoru ??

Gość maaaa
nie, nigdy!

Gość maaaa
testy ciążowe robiłam w godzinach popołudniowych a podobno powinno się robic na czczo. pisalo na nich ze dzialaja o kazdej porze dnia! hmmm juz sama nie wiem..... :/

Gość llllloooppp
hahaha - kiedys tez robilam pre test - mialam ta samo - myslam,ze to ciaza-ale nie mianl rok i w caizy nie jetsem i nie bylam, ale bede...

Gość maleńka 21
kochana testy powinyy byc wykonane conajmniej 6 dni od zaplodnienia a wiadomo nie zawsze zarodek zagniezdza sie pierwszego dnia wiec najbardziej wiarygodne sa ok. 2 tyg od wpadki lub stosunku jezeli nadchodzi termin miesiaczki to wtedy mozna robic o kazej porze dnia a jesli przed terminem to rano z porannego moczu , kochana informuj na bieżąco co z Tobą pozdrawiam ❤️

Gość maleńka 21
llllloooppp - a powiedz czy tez wynik po 3 minutach to wyrazna czerwona kresk oznaczająca brak ciąży ? tak jak u mnie było ?? myslisz ,że powinnam sie sugerowac tylko wynikiem po 3 min i jest on w pełni wiarygodny ?? ❤️ pozdrawiam

Gość maaaa
testy byly robione gdzies tydzien po czasie jak powinnam byla dostac okres. watpie bym byla w ciazy. to na serio prawie nieprawdopodobne, ale martwie sie bardzo tym, ze cos tam jest nie tak, cos z jajnikami, torbiel, cokolwiek. hmmm w przyszlym tygodniu pedze do ginekologa.