Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny na pewno wiecie

Godzina dziennie na Orbitreku wystarczy?

Polecane posty

jezdze sobie na 2 obciazeniu bo nei chce umiesnic nog, czy godzina dziennie wystarczy? spalam okolo 500-600 kalorii...to chyba troche malo....no ale skoro jezdze codziennie godzine...kurcze sama nie wiem, ile powinnam na tym jezdzic zeby schudnac ?

ale tam nei ma odp. na moje pytanie :( nie znam sie na tym i serio nie wiem ile dziennie trzeba na tym cwiczyc :o

godzina dziennie na orbitreku stanowczo wystarczy!:-) to nawet za dużo:-) jesli spalasz 500-600kcal dziennie to swietny wynik! a ile Ty bys chcoiała spalać? chciałabys spalic wszystko co zjadłas w ciągu dnia?? spokojnie:-)

bo wydawalo mi sie ze trzeba spalac wiecej....no ale to musialabym jezdzic 2 godziny, to juz chyba przesada zreszta nie mam na to czasu :) yasmin, a myslisz ze obciazenie wybralam dobre, jesli nie chce umiesnic ud? mam do wyboru 8 programow

wybrałas dobre obciążenie moim zdaniem bo gdybys cwiczyła powiedzmy na tym ostatnim to byłyby to typowe cwiczenia siłowe na wyrzeźbienie mięśni. Ale o to Ci widzę nie chodzi. Ćwiczysz na rzeźbę i bardzo dobrze! w cwiczeniach na rzeźbę liczy sie ilość powtórzen danego cwiczenia a nie stan obciążenia. Orbitrek to swietne urządzenie:-) sama planuję zakup po wypłacie:-)boję się tylko że zagraci mi pół pokoju. Posłuchaj.........mówi się ze najlepiej cwiczyć 15 minut dziennie niz godzine albo więcej- raz w tygodniu. Ty cwiczysz godzinę na orbitreku. Wzmacniasz w ten sposób swoje uda, łydki i pośladki. Bardzo dobrze! Szybko wyrzeźbisz ładną sylwetkę, zobaczysz. Możesz tez od czasu do czasy wybrać się na basen albo pocwiczyć lekką gimnastykę w ramach odmiany:-)